Reklam

Roger Federer - Marton Fucsovics : (AH: -1,5 Sets) 1

26 januari 2020 at 11:30 - Tennis, Australien - Australian Open
25 jan 2020 at 09:41 (Uppdaterad 26 jan 2020 at 13:42) 25/01
50
+2
Chance (1-X-2) including handicap: 80-0-20%
Spelvärde: 107,20%
Lägsta spelbara odds: 1,25
Units: 9/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Turnering: Australian Open. Underlag: Hardcourt.

Att Federer pressades hela vägen och var två poäng från att åka ut mot Millman, på förhand kunde jag inte tänka mig det, men så blev det. En jätteskräll för mig. 

Federer kan slappna av nu

Såna matcher, där man är så nära att förlora, brukar emellertid kunna sluta med något positivt. Pressen kan minska av att man redan nästan åkt ut och att pressen därmed släpper lite grann, allt som händer efteråt blir en bonus. Lite så tror jag det kan bli för Federer som numera är väldigt tyngd av press utifrån och från sig själv. God chans att han nu kan slappna av och prestera.

Formen tror jag egentligen inte det är något fel på. Han har sett riktigt bra ut fram till matchen mot Millman och gällande Millman får man nu bara slå fast att han passar Federer jättedåligt, även om det är svårt att säga varför.

Nu Fucsovics som skrällt något alldeles oerhört för att ta sig hit, men att utmana Federer är ändå något helt annat än det han gjort hittills under turneringen och att han skulle få Federer till en femsetare här, jag tror det bara inte. Jag tror egentligen att Federer tar det i raka, men jag garderar mig lite och kör den här istället.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!
Feedback