Reklam
31 maj 2021 at 19:15 - Hockey, World Championship
31 maj 2021 at 17:02 (Uppdaterad 31 maj 2021 at 21:39) 31/05
9
0
Chans (1-X-2): 60-20-20%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-2
Betsson Spela nu hos Betsson

Sverige spelar en ödesmatch i Ishockey-VM mot Ryssland och behöver vinna för att hoppet om slutspel fortfarande ska leva. Det hade varit skönare om det var en annan motståndare som väntade men nu är det den stora favoriten till VM-guldet som Sverige måste besegra för att nå slutspel. Det svenska hockeylandslaget har varit katastrofalt usla under hela turneringen och det finns egentligen inget som talar för en svensk seger. Tre Kronor har historiskt haft otroligt svårt för det ryska laget och en förlust i kvällens match innebär att turneringen är över.

Kan Tre Kronor överraska?

Segern mot Slovakien satt hårt inne men till slut lyckades Sverige vinna matchen med 3-1. Det var andra raka segern i detta mästerskap men även om Tre Kronor gett sig själva en liten chans till slutspel är det mot Danmark och Belarus som fiaskot inträffat. Förlusten mot Danmark i premiären med 3-4 är en sak men att därefter bli nollade av Belarus är direkt pinsamt. Då hjälper det inte att vinna mot Schweiz och Slovakien som är gruppens bästa lag efter Ryssland.

Speltips - Sverige vs Ryssland Ishockey-VM

Även om Tre Kronors spelstil borde passa mot en nation som Ryssland tror vi de ryska stjärnorna är för bra. Ryssland har gått rent i turneringen så när som en förlust mot Slovakien. Med tanke på att KHL-spelarna är tillgängliga visste vi att det ryska laget skulle bli otroligt farliga. Se framförallt upp för Burdasov och Barabanov som tillsammans gjort tolv poäng i detta gruppspel. Bästa svensk i poängligan hittar vi på 23:e plats i form av Henrik Tömmernes. Det om något säger vart vi har detta Tre Kronor.

Även om hjärtat hoppas på en svensk seger är det svårt att se det hända. Istället är vårt bettingtips att det blir det ryska laget som kammar hem segern. Framförallt när Ryssland vid seger har säkrat gruppsegern vilket borde innebära lättare lottning, även om det kan bli Kanada som slutar 4:a i gruppen. Hur som helst väljer vi att spela Ryssland som segrare mot Tre Kronor.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback