Reklam

Robin Haase/Wesley Koolhof - Marcel Granollers Pujol/Horacio Zeballos: 2

Matchcenter
11 augusti 2019 at 19:40 - Tennis, ATP
Central, Uniprix Stadium
11 aug 2019 at 09:41 (Uppdaterad 11 aug 2019 at 21:03) 11/08
84
0
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 114,70%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Turnering: Montreal. Underlag: Hardcourt.

Det är nog svårt att se bättre ut än vad Granollers/Zeballos gjorde i gårdagens semifinal. Otrolig dynamik i paret och en nivå som var mycket hög. Det blev supertiebreak mot ett bra spelande Ram/Salisbury, men till slut var det ändå inget snack om saken. Granollers/Zeballos var mycket bättre och med den nivå de höll igår kan man säga direkt att deras samspel skulle vara en snabb biljett till den absoluta världstoppen om de skulle välja att fortsätta framöver. De passar helt vansinnigt bra ihop och de såg också ut att trivas som fisken i vattnet tillsammans.

Holländarna Haase/Koolhof är här i ännu en stor final. De har presterat helt fantastiskt bra från att tidigare inte varit särskilt nära toppen, varken var för sig eller tillsammans. Men nu som sagt årets tredje final tillsammans, den andra i masterssammanhang. Noterbart där dock att de förlorat sina tidigare finaler och att Koolhof har förlorat sina fem senaste finaler. Kanske inte riktigt de stora matchernas man.

Det här borde passa vårt par väldigt bra. Jag hittar egentligen ingenting i den väntade matchbilderna som passar och talar för holländarna och jag känner också att Granollers/Zeballos är klart bättre rent nivåmässigt.

Jämna odds, fel tycker jag. Vi har den klara favoriten.

Högst odds hos Interwetten. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback