Reklam

Roberto Carballés - Miomir Kecmanovic: 2

Matchcenter
1 juli 2019 at 19:25 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 6, All England Club
1 jul 2019 at 08:47 (Uppdaterad 1 jul 2019 at 21:34) 01/07
82
+1
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 105,84%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Jag förstår ju onekligen hur folk tänker här. Kecmanovic spelade final i Antalya i lördags och får ingen superbra uppladdning inför den här matchen men samtidigt, han är en ung spelare som ännu inte presterat någonting på Grand Slam-nivå. Han måste vara väldigt sugen på att få till det här, och när han nu hittat helt rätt på gräs, då är ju detta en väldigt bra möjlighet med en Grand Slam-turnering på gräs.

Carballes Baena överraskade lite och vann en match i Antalya. Eller ja, motståndet, Aragone som inte ens håller på challengertouren, var så klart otroligt svagt och att han vann den matchen, ingen skräll. Desto större skräll att han tog set och pressade Mannarino i andra omgången, men Mannarino var inte bra i den turneringen så inte så konstigt ändå.

Carballes Baena är en mycket svag spelare på alla andra underlag än grus, så det är en extremt bra lottning för Kecmanovic det här som han borde vilja dra nytta av.

Jag tycker oddset på Kecmanovic är för högt, trots förutsättningarna och den här ska spelas helt enkelt.

Högst odds hos Bethard som har högst återbetalning på atp-touren. 100% bonus upp till 1000 kronor om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback