Reklam

Roberto Bautista-Agut - Nick Kyrgios: 1

Matchcenter
31 augusti 2021 at 04:55 - Tennis, USA - Grand Slam |
Louis Armstrong Stadium
27 aug 2021 at 09:04 (Uppdaterad 31 aug 2021 at 06:46) 27/08
80
+1
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 110,88%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Första omgången av US Open och en av de första omgångens hetaste matcher. Men jag vet inte, blir det ens någon hetta? Tveksamt.

Det blir nästan parodiskt på något vis när det gäller Kyrgios. Han spelar i princip aldrig och när han väl spelar är det alltid på gränsen att han inte ska göra det. Det är alltid någon skada eller något annat som gör att han är osäker in i det sista. Eller så är det något annat. Att han inte vet om han vill spela eller liknande. Den här gången är det en skada som gör att han är osäker på start in i det sista. Han kommer spela, han brukar göra det i stora turneringar, men jag tror han är för otränad för att kunna göra sig rättvisa just nu.

Bautista är ur form och har så varit länge. Det är ju inget bra när man ska spela på honom.

Men någonstans så, man vet alltid vad man får från Bautista. Han faller aldrig igenom. Han kommer kräma ut precis allt han har i den här matchen, det kan man inte direkt säga om Kyrgios.

Kyrgios har en viss skrällchans men här möter han en spelare som han inte är märkbart bättre än ens om han spelar på sin absoluta topp och någonstans så, man kan gissa att han kommer göra bra ifrån sig men det normala är ändå att han här inte riktigt räcker till.

Högst odds på Bautista, hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback