Reklam

Rijeka - Djurgården: Under 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
21 juli 2022 at 20:30 - Fotboll, Europa - Europa Conference League
Stadion Rujevica
19 jul 2022 at 11:35 (Uppdaterad 21 jul 2022 at 22:29) 19/07
10
0

Europa Conference League

Chans (över-under): 45-55%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bet365 Till Bet365

Kroatiskt krislag står på europa-menyn för Djurgården som åker ner till Rijeka för första mötet i Europa Conference League.

Mitt spel: Under 2.5 mål i matchen.

Vi har läst om läget i Rijeka som tappat åtta spelare sedan förra säsongen avslutades. Det är en klubb som helt klart är i en nedåtgående trend där tränaren Goran Tomic sparkades efter fjärdeplatsen i ligan samt andraplats i cupen. ”Sämsta säsongen på 10 år” skrev en kroatisk journalist bland annat.

Enligt samma journalist lämnade lagets fyra bästa spelare och numera ser vi en helt ny centrallinje. Kaptenen Smolcic hittar vi i Frankfurt och bästa målskytten Drmic finns numera i Dinamo Zagreb.

Skadedrabbade Alen Hallilovic har anlänt från Reading där han på slutet inte spelade mycket boll. Även en spanjor från bulgariska Cherno More har anlänt men det behövs fyllas på med mer om det ska täcka de tunga förlusterna.

Laget är inne i ett tidigt skede av säsongen där man slog Sibenik i ligapremiären med 1-0, vilket sades var en tuff match för Rijeka.

Ska man lita på journalister och annat löst folk går Djurgården in i detta möte som stark favorit, vilket vi även ser på ”To Qualify”-oddset som ligger runt 1,45.

DIF gör det bra i Allsvenskan nu och har växlat upp. Jag tror man har goda chanser att störa Rijeka på HNK stadion.

Tankarna var att gå för DIF men oddset har gått ner för mycket och har valt ett underspel istället. Vi hittar ett utstick i detta nu hos några bookies där vi får uppåt 1,90 på Under 2.5 mål i matchen, som står i under 1,70 hos Pinnacle.

I kombination med Rijekas kris i truppen samt den extrema hettan nere på Balkan tror jag på en målsnål historia. Djurgården har även en viktig match mot Häcken i helgen, så vid ett bra resultat en bit in i matchen bör man kanske fokusera på lufta spelare och dra ner tempot så mycket man kan.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback