Reklam

Ricoh HK - IFK Skövde: 2

Matchcenter
3 oktober 2018 at 19:00 - Handboll, Sverige - Elitserien
2 okt 2018 at 22:36 (Uppdaterad 3 okt 2018 at 20:31) 02/10
41
0
Chans (1-X-2): 20-5-75%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 21-30
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Elitseriens stora överraskning så här långt i tabellen måste ändå vara Skövde. Skövde har överraskat många och slagit lag som Alingsås, Sävehof och Redbergslid nu i inledningen och ligger på en tredjeplats i tabellen. 

IFK Skövdes förra säsong var väldigt mycket upp och ned. Man kunde spela jämnt mot topplag som Kristianstad men också förlora mot några av de sämre lagen. Man slutade tillslut i ingenmansland på en tiondeplats och slapp därmed att kvala för nedflyttning. Vad man har sett inledningsvis på denna säsong är att Skövde blivit betydligt jämnare och fortsätter man på samma sätt kan man absolut  vara med och spela slutspel i slutändan på denna säsong. 

Skövde har plockat in ett antal spelare till denna säsong som förstärkt truppen. Däribland ett gäng från Danmark och en målvakt från norska laget Haslum. Truppen ser helt klart vassare ut till denna säsong. 

Nu möter man AIK(tidigare Ricoh) som inlett denna säsong med fyra förluster på fyra matcher och näst sist i tabellen. Nu möter man ett formstarkt Skövde där man kommer få kämpa för poäng. Skövde i den form man har vinner matchen till 1,40!

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback