Annons

Richard Gasquet - Casper Ruud: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 november 2022 at 19:35 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
1 nov 2022 at 10:07 (Uppdaterad 1 nov 2022 at 21:04) 01/11
106
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 119,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Med alla Ruuds bra resultat på hardcourt i år går det verkligen inte att ignorera honom som hardcourtspelare. Men man måste fortfarande ha uppsikt över hans floppar.

Ruud är världsfyra. Det är svårt att säga att en världsfyra har klappat ihop. Men hans tre senaste förluster av tre möjliga mot Nishioka, Munar och Wawrinka. Inte imponerar det i alla fall och jag tror inte det är någon slump heller. Jag tror Ruud haft det väldigt tufft efter US Open. Jag tror det gick på tok för fort för honom. Han blev världstvåa och var en match ifrån att bli världsetta helt utan att förtjäna det. Det brukar komma reaktioner på sånt. Jag tror han är lite trött i skallen helt enkelt här i slutet av säsongen. 

Det är lätt att prata emot Gasquet här. Han är rankad 70 i världen numera. Han har emellanåt varit helt värdelös de senaste månaderna. Han är hopplöst ojämn numera. Delvis tror jag det handlar om motivation. Han har aldrig varit den mest pålitliga spelaren mentalt och nu på ålderns höst krävs det nog lite mer för att han ska tagga till.

Men, man kan också prata för honom i den här matchen.

Hans seger igår mot Molcan var extremt imponerande. Molcan är absolut mycket sämre än Ruud men inte helt olik spelmässigt. Precis som Ruud gör han inte jättemycket med bollen utan står mest och slår tillbaka. Gasquet hanterade det sjukt bra igår genom att helt enkelt panga sig igenom Molcan.

Jag är inte alls säker på att Ruud är bättre än de senaste veckorna och är han inte det, då kan Gasquets nivå från igår mycket väl räcka.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback