Reklam

Reilly Opelka - Gael Monfils: 1

Matchcenter
1 maj 2019 at 15:40 - Tennis, ATP
Estadio Millennium, Clube de Tenis do Estoril
1 maj 2019 at 12:24 (Uppdaterad 1 maj 2019 at 17:13) 01/05
29
0

ATP Estoril, underlag: Grus

Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 131,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Troligt att Monfils får en tuff dag på jobbet

Reilly är inte så dålig som man skulle kunna tro på grus och Monfils kommer tillbaka här från skada som förhindrade honom att få välbehövd matchträning inför Madrid och Rom masters och han har inte spelat sen mars och ingen grusmatch sedan Hamburg förra säsongen.

För att få det här spelet korrekt måste jag förlita mig på att Gael inte har sin bästa returdag eller servedag för den delen och att Reilly fortsätter bomba in sina första servar med jämnhet.

Och chansen finns att Gael inte kommer ha sin bästa servedag idag och Reilly viker inte ner sig i egen serve bara sådär. Samtidigt har Monfils aldrig spelat en match i Estoril så det är högst troligt att han bara kommer hit för att få en match på grus i kroppen och spela den och sedan se vart han står efter det inför nästa veckas grusmasters i Madrid.

Därmed håller jag det högst troligt att Reilly kan vinna den här matchen trots att det inte är på hans bästa underlag. Men faktum är även det att jag skulle nog ha spelat på Monfils om det hade varit på hardcourt eftersom Monfils är så mycket mer van vid det underlaget just nu och alltid spelat bättre där.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback