Reklam

Reilly Opelka - Daniil Medvedev: 1

Matchcenter
4 juni 2021 at 16:00 - Tennis, USA - Grand Slam |
Suzanne-Lenglen Court
4 jun 2021 at 09:24 (Uppdaterad 4 jun 2021 at 17:39) 04/06
47
0
Chans (1-2): 27-73%
Spelvärde: 117,45%
Lägsta spelbara odds: 3,70
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Medvedev har överraskat och imponerat en aning hittills. Men hur blir det här då? Det blir i alla fall något annat.

Inför turneringen kände jag att det här skulle vara en bra motståndare för Medvedev i tredje rundan. Det vill säga, om han kunde krångla sig vidare de första två så skulle det passa honom att möta Opelka som första seedade motståndare.

Men det var när Medvedev fortfarande såg fullkomligt klappkass ut på grus. Nu när han imponerat så smått, då tror jag att han mycket hellre hade mött en annan motståndare.

För i grunden vet jag inte om servekanoner är så bekvämt för Medvedev. Han får inte ut så mycket av sitt fantastiska försvar utan när Opelka pangar, då går den antingen ut, oftast, eller så går den in och då spelar det ingen roll om man har bra eller dåligt försvar. Man tar den i inte i alla fall. Sen är det ju också så att Medvedev normalt sett gärna bjuder in sin motståndare att försöka attackera. Det är inte det optimala mot Opelka som gärna tar alla möjligheter att skicka iväg en missil för att slippa stå och bolla.

Det som talar för Medvedev är att han är duktig på att backa bak i returerna och bara fösa över bollen. Samtidigt har Opelka utvecklat sitt sätt att serva och han har numera andra vapen än enbart raka bomber längs med linjerna.

Oavsett vilket. Jag tycker att Pelka har en klar chans här och jag tycker oddset är högt.

Högst odds, alltid hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback