Reklam

Real Zaragoza - Sevilla II: Zaragoza Över 2,5 Mål

Matchcenter
25 mars 2018 at 16:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio la Romareda
24 mar 2018 at 10:08 (Uppdaterad 25 mar 2018 at 21:51) 24/03
95
0
Chans: 43%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Estadio la Romareda står som värd för söndagens möte mellan Real Zaragoza och Sevilla Atletico. Hemmalaget har knallform för dagen och här tror jag på minst tre mål mot ett rejält vingklippt och avsågat bortalag.

Real Zaragoza hade en tung start på säsongen men är nu med i racet igen efter sex raka trepoängare på kontot. Laget befinner sig just nu på en playoff-plats och har faktiskt fortfarande en liten chans på att nå en direktplats till La Liga. Vilket som så är det endast seger som räknas i den här matchen, speciellt på hemmaplan mot tabelljumbon. Vi kommer få se ett väldigt offensivt Zaragoza här och de har verkligen fått snurr på målskyttet den senaste tiden med elva mål på de fem senaste omgångarna. Extra het är givetvis lagets skyttekung Borja Iglesias som stått för femton mål under säsongen. Han gjorde båda målen mot Osasuna (2-1) senast och har nu sex mål på de sex senaste matcherna. Men det finns fler spelare som kan göra det framåt för Zaragoza och jag tycker att de har många offensiva nycklar för att lyckas sätta dit tre bollar idag. Papunashvili saknas till dagens match, då han är på landslagsuppdrag, men i övrigt är det inga större bekymmer hos Zaragoza.

Sevilla Atletico är mer eller mindre klara för spel i den spanska tredjeligan nästa säsong då laget har hela 19 poäng upp till Alcorcon på säker mark. Det lär inte ge någon större motivation inför resan till Zaragoza och till kvällens match har gästerna minst sagt stora bekymmer. Om vi startar med spelare som är iväg på olika landslagsuppdrag så är det Aburjania, Ondoa, Boutobba, Juan Soriano, Carlos Fernandez, Berrocal och Pozo. Flera startspelare bland dessa namn och framförallt är det första och andravalet i mål som saknas i Juan Soriano och Ondoa. Vidare så stryker vi även skadade duon Felipe Chacartegui och Lara, samt avstängda mittbacken Konyk. Jag tror att de hade fått det tufft att räcka till här i vanliga fall men med tio spelare borta så blir det givetvis ännu tuffare. Får de ett tidigt mål i baken här så tror jag att de kan tappa motivationen totalt, och då kan det rinna iväg.

Talar för spelet:

  • Zaragoza har knallform för dagen och har dessutom mycket att spela för då laget har lite häng på en direktplats till La Liga.
  • Zaragoza har fått snurr på målskyttet den senaste tiden och har inga större avbräck inför kvällens match,
  • Sevilla Atletico placerar sig som jumbo i Segundan och är mer eller mindre klara för spel i tredjeligan nästa säsong. Motivationen bör inte vara på topp.
  • Landslagsuppdrag, skador och avstängning. Totalt saknar gästerna tio spelare och många av dessa är startspelare.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback