Reklam

Real Zaragoza - Cádiz: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Copa del Rey
Estadio la Romareda
17 okt 2018 at 20:28 (Uppdaterad 17 okt 2018 at 22:51) 17/10
20
0
Chans (över-under): 45-55%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
William Hill Spela nu hos William Hill
Copa del Rey rullar vidare under onsdagskvällen och på La Romareda tar Real Zaragoza emot Cadiz. Gästerna är inte alls lika skickliga i det defensiva längre och på den här arenan brukar det bli full gas framåt. Målkalas till fint odds?

Real Zaragoza har inte fått någon rolig start på ligasäsongen då laget placerar sig först på en 14:e plats i tabellen med tio inspelade poäng. I och med detta så kommer inget större fokus läggas på cupen och det kan vi även se på den elva som presenterades i förra cupomgången mot Deportivo La Coruna (2-1). Men Zaragoza hemma på Romareda innebär alltid full gas framåt och den matchbild vi fick se mot Deportivo tror jag vi får se även i kväll. Det här är en chans för bänkspelarna att visa upp sig och då brukar det bli lite mer fokus på den offensiva biten. Kikar vi till dagens startelva så är även den bra för överspelet då det roteras friskt i backlinjen plus att det är byte på målvaktsposten, då Raton tar plats mellan stolparna.

Cadiz har inte heller fått någon bra start på Segundan då laget placerar sig på en 20:e plats i tabellen med endast sju poäng på kontot. En stor skillnad i spelet från förra säsongen tycker jag då defensiven inte alls är lika stabil. De släppte endast in 29 mål förra säsongen på 42 matcher och nu är de redan uppe i 10 insläppta mål. Cupen kommer heller inte att prioriteras från gästernas sida och när det blir rotation så tror jag att det blir ännu mer osäkert i försvarslinjen. Det såg verkligen inte bra ut i förra cupomgången mot Tenerife (2-1) där de trots allt krånglade sig vidare till slut. I övrigt en match som det svängde rejält i och bjuder de upp till samma dans här kan vi förvänta oss en underhållande match.

I en ligamatch mellan dessa två kan jag förstå att oddset för minst tre mål i matchen ligger såpass högt. Men nu är det cup och då brukar det oftast bli lite mer fokus på det offensiva spelet. Om vi kikar till lagens senaste matcher i cupen så är det också något som bekräftas. Vi testar en medelslant på över 2,5 mål till fina 2,50 hos William Hill.

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback