advert

Real Valladolid - Oviedo: Valladolid Ö1,5 Mål

Matchcenter
18 november 2017 at 18:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Jose Zorrilla
18 nov 2017 at 03:13 (Uppdaterad 18 nov 2017 at 21:43) 18/11
62
0

Chans: 60%
Spelvärde: 115,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 9/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Tycker mig hittat ett riktigt bra spel i den spanska andraligan under lördagen där Real Valladolid tar emot Real Oviedo hemma på Jose Zorrilla. Gästerna har flera tunga avbräck och borde få det svårt att stå emot ett offensivt skickligt Valladolid. Här tror jag helt klart på minst två hemmamål!

Real Valladolid har inte övertygat allt för mycket denna säsong då laget placerar sig på en 9:e plats i tabellen med 20 inspelade poäng. Men det är trots allt bara sex poäng upp till serieledande Huesca och jag tror att vi kommer få se ett Valladolid som slåss om en direktplats i slutändan. Laget har gjort flest mål i hela Segundan just nu och de har ligans hetaste anfallare i form av Jaime Mata, så det är verkligen inte där som problemet ligger. Ser vi till spelet på hemmaplan så har de gjort minst två mål i fem av sju matcher på Jose Zorrilla. Nollade mot Nastic (0-3) i senaste hemmamatchen men det slutresultatet kunde inte varit mer missvisande. Valladolid skapade tillräckligt med heta lägen för att göra minst 2-3 mål i det mötet. 70-30 i bollinnehav och 25-4 i målchanser säger det mesta. Skapar de något liknande idag så ska nog minst två bollar hitta nätet.

Real Oviedo har precis som Valladolid skramlat ihop 20 poäng så här långt och placerar sig på en 10:e plats i tabellen. Formstarka med två raka vinster i ryggen men jag tycker inte det varit några imponerande segrar mot varken Lugo (3-2) eller Nastic (2-1). Jämna matcher där Oviedo lyckats dra det längsta strået med lite flax. Här ställs de inför en mycket tuffare uppgift och spelet på bortaplan har inte alls imponerat hittills. De har släppt in mål i samtliga sju bortamatcher denna säsong och då har ändå motståndet varit beskedligt. Nu är det ligans vassaste anfall som väntar och det finns en del bekymmer i backlinjen för Oviedo. Sedan tidigare saknas skadade mittbacken Hector Verdes, och till den här matchen stryker vi även avstängda mittbacken Carlos Hernandez. Två ordinarie herrar och blytunga avbräck. När dessutom anfallare Toche saknas så blir det svårt att få fast bollen offensivt, vilket lär innebära att Valladolid får ett bättre tryck mot gästernas bur.

Talar för spelet:

  • Valladolid har ligans vassaste anfall och snittar strax över två mål per hemmamatch hittills
  • Ett helt skadefritt Valladolid samtidigt som Oviedo har tre tunga avbräck
  • Oviedo har släppt in mål i samtliga bortamatcher mot en hel del motstånd från nedre halvan av tabellen

Jag tror att Valladolid vinner den här matchen till slut men litar inte alls på det defensiva spelet hos hemmalaget. Offensivt är de dock riktigt vassa och mot ett rejält vingklippt Oviedo ska vi kunna få se minst två hemmamål.

/[email protected]

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback