Reklam

Real Valladolid - Huesca: Över 2,5 Mål

Matchcenter
16 februari 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Jose Zorrilla
15 feb 2018 at 14:13 (Uppdaterad 16 feb 2018 at 22:16) 15/02
103
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Intressant möte i den spanska andraligan under fredagen då Valladolid tar emot Huesca hemma på Jose Zorrilla. Två offensivt skickliga lag som dagen till ära har en del defensiva avbräck. Det luktar mål här!

Valladolid har varit lite ojämna den här säsongen och laget placerar sig på en 10:e plats i tabellen med 39 inspelade poäng. Fortfarande en vettig chans att ta sig upp på en playoff-plats, men då gäller det att laget studsar tillbaka på vinnarspåret nu. Siktet är utan tvekan inställt på en återkomst till La Liga och ser vi till det offensiva så har man en trupp som skulle kunna hävda sig där redan nu. Jaime Mata fortsätter pumpa in mål och nu har de dessutom förstärkt det offensiva ytterligare genom att låna in Javi Ontiveros från Malaga. Valladolid har stått för 45 mål framåt den här säsongen och det är faktiskt bäst i hela Segundan just nu. Eftersom laget placerar sig på en mittenposition kan vi då räkna ut att det defensiva spelet inte alls fungerat särskilt bra. 39 insläppta mål är en otroligt hög siffra för ett mittenlag, bland annat fler insläppta än nästjumbon Sevilla Atletico. Till den här matchen har man dessutom ett stort frågetecken för mittback Deivid, som klev av skadad mot Granada (0-1) senast. Han har missat två ligamatcher den här säsongen och då har Valladolid släppt in totalt fem mål.

Huesca har haft en mycket bra säsong så här långt då laget toppar Segundan med ett klart grepp om en direktplats till La Liga. Avståndet ner till trean Rayo Vallecano är hela elva poäng, så givetvis har man ett väldigt trevligt utgångsläge inför avslutningen. Laget har knallform med fem raka segrar på kontot och faktum är att de hållit nollan intakt i de tre senaste matcherna. De har dock ställts mot lag som inte alls har samma kapacitet i det offensiva som Valladolid har, så vi ska inte dra för stora växlar på detta. Huesca har bara släppt in 18 mål den här säsongen men merparten av dessa, 12 stycken, har de faktiskt släppt in på bortaplan. Så de verkar helt klart mindre stabila i det defensiva spelet på resande fot. Avslutningsvis har de även ett tungt defensivt avbräck inför den här matchen då mittfältaren Juan Aguilera drog på sig sitt femte gula kort i senaste omgången, och således är avstängd här.

Talar för spelet:

  • Två av ligans vassaste lag sett till det offensiva. Huesca har gjort 40 mål så här långt och Valladolid står på hela 45 fullträffar.
  • Det är otroligt jämnt kring playoff-platserna i Segundan så det gäller att Valladolid går för tre poäng. Det borde ge oss en matchbild där det svänger ordentligt.
  • Defensiva avbräck hos båda lagen då gästernas Juan Aguilera är avstängd och hemmalagets Deivid är högst osäker för spel.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback