Reklam

Real Unión - Real Sociedad: (AH: +1,25) 2

Matchcenter
25 juli 2018 at 19:00 - Fotboll, Träningsmatch, klubb
25 jul 2018 at 17:58 (Uppdaterad 25 jul 2018 at 20:51) 25/07
20
0
Chance (1-X-2) including handicap: 30-30-40%
Spelvärde: 110,80%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser
Real Sociedad spelar sin tredje träningsmatch på försäsongen då de ställs mot Real Union under onsdagskvällen. Det skiljer två divisioner mellan dessa två lag och det borde givetvis visa sig ute på planen.

Real Sociedad var en klar besvikelse förra säsongen då laget landade på en 12:e plats i La Liga. Nu tar de sats inför ännu en säsong och kikar vi på papperet så är det i stort sett samma trupp som under fjolåret. Visst har de tappat Alvaro Odriozola och Sergio Canales men det är inga oersättliga herrar. Truppen är stark och nu har de även fått nytt blod på tränarposten, vilket verkligen behövdes. Asier Garitano är en skicklig tränare när det kommer till den defensiva biten och där hade Sociedad stora bekymmer förra säsongen.

Kikar vi till tidigare träningsmatcher på säsongen så har det blivit två segrar på lika många försök för Sociedad. Först tvålade de dit sitt egna b-lag med 4-0 och sedan besegrades Eibar med 3-2. Det har varit starka lag på planen under dessa två matcher så det förväntar jag mig även nu. Kvällens motståndare är Real Union, till vardags i den spanska tredjeligan. En del topplag i divisionen här hyfsat bra men Real Union placerade sig på en mittenposition förra säsongen så det är inget lag som ska hänga med här. De hamnade bland annat 28 poäng efter Real Sociedad B i serien. Detta ska La Real vinna komfortabelt.

Real Sociedad -1,25 spelas med en medelinsats!

/[email protected]

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback