Reklam

Real Sociedad - Rayo Vallecano: Över 2,5 Mål

Matchcenter
25 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Juan Martínez
25 sep 2018 at 13:57 (Uppdaterad 25 sep 2018 at 22:51) 25/09
45
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Estadio Anoeta bjuder in till match under tisdagskvällen då Real Sociedad gästas av Rayo Vallecano. Två offensiva lag som dagen till ära rullar med en del defensiva avbräck. Detta luktar målkalas!

Real Sociedad har fått en hyfsad start på den här säsongen med sju poäng inplockade på fem spelade matcher. Vi får säga att det är godkänd med tanke på att La Real spelat fyra av fem matcher på bortaplan, och hemmamatchen spelades mot Barcelona (1-2). Annat motstånd den här gången och allt annat än ett väldigt offensivt hemmalag hade förvånat mig här. Rayo Vallecano är ett lag som de bör slå och därför tror jag att Garitano kommer kasta loss i den offensiva delen. Nu saknar de förvisso avstängda Juanmi i den här matchen men när Willian Jose är tillbaka i speldugligt skick så spelar detta mindre roll. Tyngre avbräck då att vänsterback Theo Hernandez är avstängd efter sitt röda kort mot Huesca (1-0). Det  är en viktig pjäs och jag anser att Kevin är en betydligt sämre spelare defensivt. Nu höll Sociedad nollan senast men på hemmaplan är det mer framåt och således kommer de även blotta sig bakåt.

Rayo Vallecano är nykomlingar i La Liga och de hade kunnat få en betydligt roligare start på säsongen än tre inspelade poäng. Vi ska dock nämna att laget spelat en match mindre än de flesta då mötet mot Athletic Bilbao blev inställt. Men laget har utan tvekan haft problem inledningsvis och framförallt då i det defensiva arbetet med tio insläppta mål. Det rann på ordentligt mot Alaves (1-5) i senaste omgången och även i öppningsmatchen mot Sevilla (1-4) slutade det illa. Mellan dessa matcher har de mött väldigt defensiva lag i form av Atletico Madrid (0-1) och Huesca (1-0), vilket jag inte lägger någon större vikt vid. Idag kommer de möte ett offensivt Sociedad och då tror jag helt enkelt att Rayo dansar med i detta. Bortalaget brottas dessutom med lite defensiva bekymmer då varken mittback Ba eller defensiva mittfältaren Elustondo kommer till spel, vilket är två tuffa avbräck. Framåt har de dock tillräckligt med krut för att ruska till ett defensivt svagt Sociedad.

Jag tror vi kommer bjudas på en underhållande match på Anoeta under tisdagskvällen och skulle bli förvånad om vi inte får se minst tre mål. Över 2,5 mål spelas därför till 1,80 hos Betsafe!

/[email protected]

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback