Reklam

Real Sociedad - Girona: Över 2,5 Mål

Matchcenter
22 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Pablo González
22 okt 2018 at 09:57 (Uppdaterad 22 okt 2018 at 22:52) 22/10
44
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Måndagsmatch från La Liga och en mycket trevlig sådan på förhand då Sociedad tar emot Girona hemma på Anoeta. Två lag som brukar spela en underhållande fotboll och det tror jag vi får se även här.

Sociedad har fått en hyfsad start på säsongen då laget placerar sig på en 11:e plats i tabellen med tio inspelade poäng. En seger i kvällens match innebär att laget studsar upp på en 7:e plats, på samma poäng som Real Madrid. Inget vidare facit på hemmaplan så här långt, med en poäng på tre matcher, och det beror på att det blir lite väl offensivt emellanåt. Nu har det varit ett par tuffa motståndare i form av Barcelona (1-2) och Valencia (0-1) men mot Rayo Vallecano (2-2) tycker jag att vi fick se de stora brister som La Real har i den defensiva delen. Det blir inte heller bättre försvarsmässigt då Theo Hernandez fortfarande är avstängd samt att både Diego Llorente och Zaldua är skadade. Inga större avbräck framåt i planen dock.

Girona hade en pigg start på säsongen men laget har gått tungt den senaste tiden och halkat ner till en 16:e plats i tabellen. Det är dock fortfarande väldigt tidigt på säsongen och det krävs inte mycket för att klättra några placeringar. Men laget är utan tvekan väldigt sugna på att hoppa upp på vinnarspåret igen och jag tycker att de har en del nycklar framåt för att kunna smita hem med tre pinnar från San Sebastian. Ett par kontringsskickliga spelare och en glödhet Stuani, som sätter allt i boxen, kommer skapa problem för Sociedad i det här mötet. Frågan är om de har vad som krävs i det defensiva jobbet för att knipa en trepoängare. Det såg inte roligt ut mot Eibar (2-3) senast och laget har nu släppt in nio mål på de fem senaste matcherna. Ytterback Mojica går fortfarande skadad men i övrigt inga större bekymmer.

Det här är två lag som jag tycker liknar varandra på många plan enligt mig. Det finns gott om speed i anfallet och dessutom har de grym styrka i luftrummet i form av Willian Jose och Stuani. Lägg därtill att båda lagen är väldigt svaga defensivt. Jag tror vi får se en underhållande match och spelar därför över 2,5 mål till 2.00 hos Bethard!

/[email protected] 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback