Reklam

Real Sociedad - Getafe: Över 5 kort

Matchcenter
17 mars 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Javier Estrada
15 mar 2018 at 15:59 (Uppdaterad 17 mar 2018 at 20:05) 15/03
69
0
Chans: 55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Match på Estadio Anoeta under lördagen där Getafe gästar Sociedad. Det brukar oftast bli väldigt griniga matcher när Getafe är i farten och därför tycker jag att vi har en trevlig kortlina här.

Om vi börjar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har Sociedad samlat på sig 50 varningar, vilket ger oss ett snitt på strax under 2 kort per match. Det är finns inte många fulspelande herrar i det här laget men Getafe är bra på att locka fram den sidan hos sina motståndare. Bollar vi över till Getafe så har de samlat på sig 94 varningar den här säsongen, vilket blir ett skyhögt snitt på strax under 3,5 kort per match. Gästernas backlinje har dragit på sig en hel del kort men de har även spelare framåt som spelar väldigt fysiskt.

Det är på grund av gästernas spel som jag tror på massa varningar i den här matchen, då det brukar bli väldigt hetsigt när de är i farten. Kikar vi till lagets tio senaste ligamatcher så har vi endast gått under 5 kort vid ett tillfälle. I senaste omgången mot Levante (0-1) så hade vi sju kort redan efter halva matchen spelad, vilket säger en del. Jag tror på en ny tuff och tät match här och då ska vi kunna få se ett gäng ostskivor.

Vid visselpipan på Anoeta hittar vi Javier Estrada Fernandez. En rutinerad domare men för den sakens skull inte särskilt bra. Ett snitt på nästan exakt 5 kort per match denna säsong men då har han också dömt en del matcher där det blivit rejält avslaget. Han dömde bland annat Atletico - Leganes (4-0) i sin senaste match och gången innan det var han på Santiago Bernabeu för att döma Real Madrid - Alaves (4-0). Det här blir en betydligt jämnare match den här gången.

Sist men inte minst så brukar inte vädret vara strålande i San Sebastian och enligt prognosen ska det vara regn i luften under lördagen. Vi spelar över 5 kort hos Bethard där ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort som 2. Maximalt antal kort per spelare är 3.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback