Reklam

Real Sociedad - Barcelona: (AH: -1,5) 2

Matchcenter
15 september 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Carlos Del Cerro
14 sep 2018 at 20:45 (Uppdaterad 15 sep 2018 at 18:09) 14/09
32
0
Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Fint möte i La Liga under lördagen då Barcelona gästar Real Sociedad på Anoeta. Barcelona brukar ha en del bekymmer på den här arenan men nu tror jag på en stabil seger för katalanerna.

Real Sociedad har fått en hyfsad start på säsongen då laget plockat på sig fyra poäng efter tre spelade omgångar. Fin seger mot Villarreal (2-1) i premiären, kryss mot Leganes (2-2) och slutligen en förlust mot Eibar (1-2) nu senast. Som ni ser har laget släppt in en del mål i början på säsongen och jag tycker att försvarsspelet har sett otroligt darrigt ut. För att kunna störa Barcelona på hemmaplan så gäller det verkligen att den biten funkar, och där är inte La Real just nu. Offensivt skulle de kunna skaka om katalanerna men till den här matchen så saknas både Sandro, William José och Januzaj. Extra tufft avbräck i Willian Jose givetvis som stått för två mål så här långt. Nu ser det ut att bli Baptistao, Juanmi och Oyarzabal på topp och det känns lite väl klent.

Barcelona har inlett säsongen på bästa tänkbara vis då laget står på tre segrar efter lika många matcher. För motståndet har Alaves (3-0), Valladolid (1-0) och Huesca (8-2) stått. Lite darrigt i försvaret mot Huesca i senaste omgången men det spelar mindre roll när de har en offensiv som skapar chanser på löpande band. Anfallstrion med Messi, Suarez och Dembele ser riktigt bra ut inledningsvis på säsongen och sedan skadar det inte att ha en Coutinho släpande bakom. Nu kan det bli så att Coutinho vilar den här matchen men med tanke på hur offensivt det blev senast så kan det vara vettigt med ett mer defensivt mittfält den här gången.

Barcelona brukar ha svårigheter på Anoeta men de vann med två bollar här senast och jag tror på något liknande nu. Barcelona -1,5 spelas till 2,15 hos Interwetten!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback