Reklam

Real Madrid - Villarreal: Under 3,5 Mål

Matchcenter
22 maj 2021 at 18:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Alfredo Di Stefano (neutral)    José Munuera
20 maj 2021 at 13:04 (Uppdaterad 22 maj 2021 at 19:54) 20/05
11
0
Chans (över-under): 39-61%
Spelvärde: 103,70%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 1/10
Hit/Miss: 2-1
William Hill Spela nu hos William Hill
Båda lagen lär hålla tätt bakåt på lördagens match där Real Madrid tar emot Villareal hemma på Alfredo di Stefano. Real Madrid siktar mot guldet medan Villarreal vill säkra en direktplats till Europa League.
Talar för spelet
  • Sista rundan av La Liga spelas under helgen och de flesta matcherna spelas klockan 18:00 lördag kväll. Real Madrid har ALLT (La-liga guld) att vinna i denna match, de måste vinna denna match för att ha en chans till guld helt enkelt.
  • Villareal och Betis ligger på delad sjunde plats med 58 poäng vardera. Den plats ger en kvalplats till EL, femte och sjätteplatserna ger en direktplats i Europa League. På plats 6 ligger Sociedad med 59 poäng, därav räcker en förlust för Sociedad och ett oavgjort för Villarreal för att Villarreal ska ta sig till EL direkt.
  • Det finns stark motivation att vinna för båda lagen och därmed lär taktiken och strategin för båda lagen att hålla tätt bakåt.
  • Bägge lagen har ett relativt lågt målsnitt. Analyserar vi denna match närmare så ser det inte ut att bli något annorlunda denna match, antagligen blir det färre mål än vanligt i denna drabbning.
Talar emot spelet
  • Denna match kommer bli en defensiv praktkamp, matchen lär avgöras på väldigt få mål. Villarreal lyckades hålla en stark defensiv mot både Sevilla och Arsenal. Real Madrid är lika starka defensivt som sitt motstånd. Dock kan det alltid trilla in fler mål än förväntat.
  • Tidigare har det varit mycket press på Benzema som bärande målkung i "Los Blancos". Numer har de både Rodrygo och Modric som kan sparka in bollar. Nacho blev trots detta den enda spelare som lyckades trycka in ett mål mot Athletic Club. Ett lag som har en lika tät defensiv som lördagens motstånd.
  • Real Madrid har många försvarsspelare på bänken i form av Ramos, Varana, Carvajal och Mendy.

Jag tror att matchen startar väldigt försiktigt från båda sidor. Ett spel på 0 mål i första halvleken finns det spelvärde i. Gör något at lagen mål i första halvan tippar vi dock att detta blir Real Madrid, det lär bli de som tar mest initiativ eftersom att dem har mest att vinna i denna match.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback