advert

Real Madrid - Villarreal: (AH: -1,75) 1

Matchcenter
13 januari 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    Alberto Undiano
13 jan 2018 at 00:50 (Uppdaterad 13 jan 2018 at 18:10) 13/01
39
0

Chance (1-X-2) including handicap: 40-35-25%
Spelvärde: 109,00%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 5/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Santiago Bernabeu står som värd för lördagens match mellan Real Madrid och Villarreal. Marängerna har inte imponerat på slutet men här tror jag att man tar en stabil seger mot ett tröttkört och vingklippt Villarreal.

Real Madrid har inte imponerat den senaste tiden och placerar sig först på en fjärdeplats i tabellen, hela 16 poäng bakom serieledande Barcelona. De fick stryk mot just Barcelona (0-3) i näst senaste omgången och sedan fick de nöja sig med ett oavgjort resultat i förra helgens ligamatch borta mot Celta Vigo (2-2). Oavgjort blev det även i veckans cupmatch hemma mot Numancia (2-2), men där ska det sägas att Zidane roterade ordentligt. Den senaste tidens dåliga resultat ser jag endast som positivt inför lördagens match. Det kommer vara ett revanschsuget och taggat hemmalag som kommer ut på planen för att bjuda fansen på en riktigt bra insats. Jag tycker även att det såg riktigt bra ut i första halvlek mot Barcelona och gången innan det på hemmaplan så körde man över Sevilla (5-0) fullständigt. Håller man det spelet över 90 minuter ska det inte vara något snack om saken här.

Villarreal finns med i jakten på Champions League då laget placerar sig på en sjätteplats i tabellen, med fyra poäng upp till just Real Madrid på fjärde och sista CL-plats. Formen är helt ok med två segrar och ett kryss på de tre senaste omgångarna, men jag tycker inte spelet imponerat ett dugg. De hade tur i segrarna mot Celta Vigo (0-1) samt Valencia (0-1) och släppte in ett sent mål mot bottenlaget Deportivo (1-1) i senaste omgången på hemmaplan. Den gula ubåten har dessutom spelat cupmatch i veckan och till skillnad från Real Madrid så gasade man hela vägen in på målsnöret för att försöka slå ut Leganes. Det misslyckades och nu måste man försöka ladda om inför den här mycket svåra bortamatchen.

Talar för spelet:

  • Efter ett par mindre bra insatser på slutet så tror jag att Real Madrid kommer vara ordentligt taggade här.
  • Marängerna joggade i veckans cupmatch och kunde vila sina nyckelspelare inför den här matchen.
  • Villarreal har sålt sin anfallsstjärna Bakambu och nu ser det väldigt uddlöst ut framåt i planen.
  • Mittback Victor Ruiz är avstängd i lördagens möte och det är ett tungt avbräck för gästerna.
  • Villarreal spelade en stark elva i veckans cupmatch mot Leganes och det kan sitta kvar i benen.

/e@sy

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback