Reklam

Real Madrid - Sevilla: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
9 december 2017 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Santiago Bernabeu    Juan Martínez
8 dec 2017 at 23:56 (Uppdaterad 9 dec 2017 at 18:10) 08/12
53
0
Chance (1-X-2) including handicap: 47-0-53%
Spelvärde: 107,06%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Mycket intressant möte på Santiago Bernabeu under lördagen då Real Madrid och Sevilla gör upp om tre poäng. Hemmalaget har tunga avbräck till den här matchen och därför tror jag att Sevilla kan hålla det jämnt.

Real Madrid har haft en ganska tung start på ligasäsongen då laget placerar sig först på en fjärdeplats i tabellen tillsammans med 28 inspelade poäng. De kommer även in till den här matchen med en rad tveksamma prestationer i ryggen. Endast ett oavgjort resultat mot Athletic Bilbao (0-0) i senaste omgången och innan det fick man sträcka på sig ordentligt på hemmaplan mot jumbon Malaga (3-2). Det har inte riktigt fungerat i det offensiva och till den här matchen har man dessutom tunga avbräck i det defensiva. Carvajal, Ramos och Casemiro är alla avstängda och dessutom drog Varane på sig en skada i veckans Champions League mot Dortmund (3-2). Det innebär att Zidane endast har fem försvarare tillgängliga inför lördagens match och bland dessa är det endast Marcelo som är ordinarie.

Sevilla placerar sig på en femteplats i tabellen och har precis som Real Madrid skrapat ihop 28 poäng. De har även full form för dagen med tre raka ligasegrar i ryggen där Celta Vigo (2-1), Villarreal (3-2) och Deportivo La Coruna (2-0) besegrats. Vi kan sätta ett frågetecken för spelet på bortaplan, men samtidigt har de haft ett väldigt tufft spelschema på resande fot så här långt. De fick knipa en seger i senaste bortamatchen och det tror jag är viktigt inför den här uppgiften. Tränare Berizzo ställde en stark elva på planen mot Maribor (1-1) tidigare i veckan men det kändes inte som att Sevilla gick för fullt där, så några trötta ben tror jag inte på. Inte heller några större avbräck hos gästerna och då ska man kunna hålla det jämnt här.

Talar för spelet:

  • Real Madrid har bara vunnit med två mål eller fler vid tre av sju hemmamatcher denna säsong
  • Frånvarolistan hos hemmalaget är riktigt lång och innehåller väldigt tunga namn
  • Sevilla har tre raka vinster på kontot och tog en efterlängtad seger på bortaplan senast
  • Ljust skadeläge hos gästerna som kan ställa starkast möjliga elva på planen här

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback