Reklam

Real Madrid - Levante: Real Madrid Över 3,5 Mål

Matchcenter
20 oktober 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Santiago Bernabeu    Guillermo Cuadra
20 okt 2018 at 09:50 (Uppdaterad 7 dec 2018 at 12:55) 20/10
31
0
Chans: 50%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Fyra matcher från La Liga under lördagen och först ut kring lunchtid hittar vi Real Madrid - Levante. Marängerna har gått otroligt tungt den senaste tiden och det tror jag att Levante får betala för här.

Real Madrid har inte alls fått någon bra start på den här säsongen då laget endast skrapat ihop 14 poäng på nio omgångar och placerar sig på en femteplats i tabellen. Formen är inte heller den särskilt uppåt då laget har en pinne på de tre senaste matcherna, och framförallt noll (!) mål framåt. Nu ska det nämnas att de ställts mot tufft motstånd i form av Sevilla (0-3), Atletico Madrid (0-0) och Alaves (0-1), men tränare Lopetegui hänger onekligen löst inför denna mycket viktiga vecka. Fansen kommer inte nöja sig med en vinst i den här matchen utan de vill se en kross för att se att Real Madrid är tillbaka igen, och på hugget, inför nästa helgs El Clasico mot Barcelona. Kikar vi till truppläget så tycker jag även att det ser väldigt bra ut idag. Både Marcelo och Isco är tillbaka i speldugligt skick och det ger marängerna lite mer fart framåt. Marcelo är otroligt duktig på att fylla på från sin kant och det krävs mot den här typen av motstånd, som lär backa hem.

Levante har fått en ganska trevlig start på den här säsongen då laget placerar sig på en mittenposition i tabellen tillsammans med 10 inspelade poäng. De åker även till den spanska huvudstaden med gott självförtroende efter två raka vinster innan vi gick till landslagsuppehållet. Det ska dock nämnas att Levante haft ett mycket gynnsamt spelschema så här långt så poängskörden är inte allt för imponerande trots allt. De slog förvisso serieledande Alaves (2-1) men när de ställdes mot en mer frejdig offensiv, som liknar Real Madrids, så blev det tvärstopp mot Sevilla (2-6). Levante var många år känt som ett defensivt starkt lag men den tiden är förbi och därför tror jag att det blir tufft här. Håller de inte ihop lagdelarna och jobbar otroligt hårt tillsammans så lär det ringa bakom Oier i buren.

Real Madrid är pressade att vinna den här matchen och fansen vill nog gärna se en kross efter tre raka nollor i ligaspelet. Med viktiga spelare tillbaka så blir det mer tryck i offensiven från marängerna och då har jag svårt att se Levante stå emot. Hemmalaget över 3,5 mål spelas till 2,12 hos Unibet!

/[email protected]

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback