Reklam

Real Madrid - Granada: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
5 oktober 2019 at 16:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Santiago Bernabeu    Santiago Jaime
5 okt 2019 at 10:19 (Uppdaterad 5 okt 2019 at 17:55) 05/10
10
0

LaLiga

Chance (1-X-2) including handicap: 45-0-55%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-2
Bet365 Spela nu hos Bet365
Real Madrid håller inte alls samma nivå längre finns ingen Ronaldo i laget som avgör matcher på rullande band

Hittade ett fint spel här som jag har en fin känsla för. Real Madrid ska ta emot Granada och här övervärderas Real M lite väl häftigt det är klart dom har god chans att vinna matchen men att göra de me 2 bollar känns däremot mindre troligt. Så bra är som helt enkelt inte för dagen Ronaldo betydde mer än vad många trodde för laget. Han avgjorde lixom match efter match på egen hand nu ser de mer lojt ut ibland tar vissa spelare väldigt konstiga beslut och sjabblar bort fina lägen sen ler dom o halv skrattar ! nonchalant och för dåligt. Zidane måste lämna in måste en tränare komma som ställer högre krav på spelarna och en tränare som tar hem Ödegard snart från Sociedad behövs hungriga spelare i Real M. Granada har gjort det det mesta rätt iår och har liten skräll chans här dom visar att dom är i LaLiga för att stanna vann bla mot Barcelona. Granada har vassa kontringar och bra anfallsspel men är oxå rätt slaskiga highchaparall varning ibland.

Det som talar för (Granada har en fin inställning) (bra kontringar) (Real Madrid inte är samma R Madrid längre dom är väldigt nonchalanta på plan talar för max uddamålsvinst. (R Madrid spelade en tuff Champions League match i veckan)

Det som talar emot är (Granada kan läcka bakåt lite för mycket) (Granada kan gå framåt för mycket det öppnar för ytor åt motsatt håll),

Real Madrid - Granada (Granada +1,5 till 2,04) vinst, oavgjort, max uddamålsförlust för Granada då sitter spelet 

//MarkusSuomi

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback