Reklam

Real Madrid - Deportivo La Coruña: (AH: -2,5) 1

Matchcenter
21 januari 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    David Fernández
20 jan 2018 at 15:00 (Uppdaterad 21 jan 2018 at 18:06) 20/01
62
0

Chance (1-X-2) including handicap: 53-0-47%
Spelvärde: 104,94%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Deportivo La Coruña kommer på besök till Estadio Santiago Bernabeu under söndagen där de ställs inför en mycket tuff uppgift mot Real Madrid. Gästerna har ett par tunga avbräck inför match och borde inte ha något att hämta mot ett uppretat hemmalag.

Real Madrid har stått för ett gäng mindre bra prestationer mot slutet och faktiskt bara skrapat ihop en ynka poäng på de tre senaste omgångarna. Två raka förluster på hemmaplan är inte godkänt för ett lag som Real Madrid så jag tror att vi får se ett uppretat hemmalag här, som vill bjuda publiken på show. Motståndet har trots allt varit ganska tufft på slutet och vi ska inte jämföra lag som Barcelona, Celta Vigo och Villarreal med Deportivo La Coruña. Jag tror att marängerna trampar plattan i botten här och då ska inte gästerna hänga med. Ramos saknas fortfarande men i övrigt har man inga störrebekymmer.

Deportivo La Coruña har haft en tung säsong så här långt då laget placerar sig på en nedflyttningsplats i tabellen med två poäng upp till Alaves på säker mark. Formen är inte heller den särskilt bra då laget plockat en pinne på de fyra senaste matcherna. Offensivt gillar jag verkligen Deportivo men det mesta kommer handla om det defensiva spelet i den här matchen, och där är man verkligen inte bra. Det lär inte heller bli bättre av att båda mittbackarna Sidnei och Albentosa saknas på grund av skador. Dessutom har man skeppet iväg Arribas till Mexiko och det ger få alternativ på mittbackspositionen.

Talar för spelet:

  • Real Madrid lär vara ordentligt revanschsugna efter de svaga prestationerna på slutet. De lär inte stå för ännu en plattmatch inför de egna fansen.
  • Marängerna spelade cupmatch tidigare i veckan men roterade friskt där så det ska inte vara någon fara för trötta ben. Även skadeläget ser relativt ljust ut.
  • Deportivo har en av ligans absolut sämsta försvarsspel och det blir knappast bättre av att både Sidnei och Albentosa saknas inför söndagen.
  • Åker gästerna på ett par tidiga mål i baken så finns det risk för att detta rinner iväg. Då lär nog tankarna vara på nästa veckas viktiga match mot Levante.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback