Reklam

Real Madrid - Atlético Madrid: Över 6,5 kort

Matchcenter
8 april 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    Javier Estrada
7 apr 2018 at 23:59 (Uppdaterad 8 apr 2018 at 17:59) 07/04
116
0

Chans: 53%
Spelvärde: 111,30%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Stekhett Madrid-derby på Santiago Bernabeu under söndagen där Real Madrid tar emot Atletico Madrid. Det lär smälla i duellerna och vi har en passande domare för att våga oss på kortspelet.

Två lag som haft en ganska misslyckad ligasäsong då Atletico Madrid har 12 poäng upp till Barcelona och för Real Madrid handlar det om ett avstånd på hela 16 poäng. Ganska avslaget om vi tittar på det från den vinkeln men här handlar det om att bli bäst i staden, så det kommer garanterat smälla i deullerna. När vi sedan har en spelare som Diego Costa i gästernas anfall så vet vi att det kommer bli en het temperatur på planen, speciellt då han förmodligen ställs mot Sergio Ramos.

Kikar vi på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Real Madrid på 63 varningar, vilket ger oss ett snitt på nästan exakt 2 kort per match. Ganska högt snitt för ett topplag och dessutom har de dragit på sig fyra röda kort under säsongen. Bollar vi över till Atletico Madrid så har de dragit på sig 75 varningar hittills, vilket blir ett snitt på exakt 2,5 kort per match. Även det ett högt snitt men Atletico är ett lag som älskar det fysiska spelet och den varan lär vi få se en del av under söndagen.

Vid visselpipan i den här matchen hittar vi Javier Estrada Fernandez, vilket är en bra domare för kortspelet. Jag tycker att det är en svag domare som inte brukar palla för trycket i matcher där det smäller ordentligt. Vi fick se det i Sociedad - Getafe (10 gula) senast och inte heller i Athletic - Las Palmas (8 gula) lyckades han skapa någon ordning. Mellan dessa två möten så har han dömt två raka 4-0 matcher där det varit rejält avslaget. Avslaget blir det inte här och då lär han inte heller vara sen upp med korten.

10Bet sticker ut här med sina 2,10 för över 6,5 kort i matchen. Kikar vi till Unibet och Bet365 så erbjuder de runt 1,80 och det är väl där sanningen ligger någonstans. Vi slänger in en medelinsats och hoppas att ostskivorna haglar i luften.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback