Reklam

Real Betis - Levante: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 augusti 2018 at 22:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Benito Villamarin    Ignacio Iglesias
17 aug 2018 at 20:51 (Uppdaterad 18 aug 2018 at 00:09) 17/08
31
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 103,17%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-3
888sport Spela nu hos 888sport
Kvällens sena matcher i La Liga hittar vi på härliga Benito Villamarin där Real Betis tar emot Levante. Det kommer bli bra fart på läktaren och det tror jag ger oss en fartfylld match med en hel del chanser. Målglatt?

Real Betis stod för en riktig fin fjolårssäsong som belönades med en europaplats den här säsongen. Nu tar de sats inför ännu en säsong och man gör det med en riktigt spännande trupp. De har förvisso gjort sig av med mycket duktige Fabian Ruiz men i gengäld har de hämtat in Canales, Inui och Carvalho. Så de har en mycket starkare och bredare trupp i mitt tycke och det har sett riktigt bra ut på försäsongen. De har spelat totalt tolv träningsmatcher och endast samlat på sig en förlust, så självförtroendet bör vara bra. Defensiven har de dock en del att arbeta på och på hemmaplan inför fanatiska fans finns det risk att det blir lite väl offensivt.

Levante stod inte för någon lysande fjolårssäsong då laget landade på en 15:e plats tills slut med 46 inspelade poäng. Till den här säsongen har det hänt en hel del i truppen men stommen från förra säsongen finns ändå kvar. De spelar en betydligt mer offensiv fotboll än tidigare säsonger och det har vi även fått se prov på under försäsongen med massor av målkalas. De har gjort mål i samtliga sju träningsmatcher som spelats men samtidigt har de även släppt in mål i samtliga. Jag har svårt att se dem stå emot hemmalagets offensiv men med Morales, Jason och Roger framåt så lär de skapa chanser.

Betis är alltid offensiva på hemmaplan och Levante är inte alls orädda för att kliva framåt när tillfälle ges. Jag tror vi får se en fartfylld match och spelar därför över 2,5 mål till 1,81 hos 888sport.

/[email protected]

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback