Reklam

Real Betis - Leganés: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
30 september 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Benito Villamarin    Jose Sanchez
30 sep 2018 at 18:01 (Uppdaterad 30 sep 2018 at 22:38) 30/09
61
0
Chance (1-X-2) including handicap: 43-34-23%
Spelvärde: 132,90%
Lägsta spelbara odds: 1,53
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Den sena matchen från La Liga hittar vi på Benito Villamarin där Real Betis tar emot Leganes. Klar fördel hemmalaget som jag tror tar en stabil seger i slutändan.

Betis hade ingen rolig start på säsongen där laget förlorade på hemmaplan mot Levante (0-3). Ett klar spelövertag i den matchen men det slarvades i försvarsspelet och det stod dem dyrt. Efter detta har det sett betydligt bättre ut med två vinster och tre oavgjorda resultat på kontot, där de hållit nollan intakt vid fyra tillfällen. Det börjar även se bättre ut i den offensiva delen trots att de inte öser in mål. Det skapas chanser och med de offensiva spelare som finns i laget så är jag övertygad om att det kommer lossna i målskyttet. Dessutom har de en riktigt bra bredd i truppen och det är en klar fördel när det är tätt matchande. Inga större bekymmer hos hemmalaget idag.

Leganes plockade en seger i senaste omgången men trots detta så har laget fått en tung start på säsongen med endast fyra poäng på kontot. Det var en seger som lär höja självförtroendet en hel del, hemma mot Barcelona (2-1), men jag tycker att det var ett Barcelona som var riktigt dåligt mer än att Leganes var riktigt bra. Kikar vi till spelet på bortaplan så har inte det varit särskilt bra så här långt in på säsongen. Tre förluster på lika många försök tillsammans med en målskillnad på 2-7 är inga roliga siffror. Hos gästerna sätter vi ett frågetecken för mittback Siovas och det är helt klart ett avbräck om han inte kommer till spel.

Betis har sett otroligt bra ut den senaste tiden och jag kan inte tänka mig att de ska ha några bekymmer med Leganes på hemmaplan. De håller tätt bakåt och sedan gör de minst två framåt. Betis -1 spelas med hög insats till 2,30 hos Interwetten.

/[email protected]

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback