advert

Real Betis - Girona: Över 2,5 Mål

Matchcenter
25 november 2017 at 18:30 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Benito Villamarin    Carlos Del Cerro
24 nov 2017 at 14:47 (Uppdaterad 25 nov 2017 at 20:28) 24/11
64
0

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Vi beger oss mot Benito Villamarin under lördagen där Real Betis gästas av Girona. De grönvita åkte på en ordentlig smäll mot Eibar i senaste omgången och lär nu jaga hårt efter en trepoängare. Det lär öppna upp matchen och med defensiva avbräck hos båda lagen så borde vi få se en del mål.

Real Betis har stått för en godkänd säsong så här långt då laget placerar sig på en 9:e plats i tabellen med 17 inspelade poäng. Formen är dock ingenting att skryta om då de grönvita spelat in en poäng på de tre senaste matcherna. De åkte på en rejäl käftsmäll i senaste omgången borta mot Eibar (0-5) där försvarsspelet var helt obefintligt. Nu åkte de på ett rött kort med dryga halvtimmen kvar, vilket gjorde att det drog iväg, men Betis visade inte upp något större försvarsspel innan detta heller. Något större fokus på det defensiva lär det inte heller bli här. Betis spelar otroligt offensivt på hemmaplan den här säsongen och det lär innebära en matchbild som det svänger om. Betis kan lösa linan på egen hand en bra dag men med både Aissa Mandi och Zouhair Feddal borta i försvarslinjen så kan nog Girona hjälpa till att lösa tre mål i matchen.

Girona är nykomlingar i La Liga och har gjort det riktigt bra så här långt. En 11:e plats i tabellen tillsammans med 16 inspelade poäng tror jag att både laget och fansen är nöjda med. Till skillnad från Betis så har katalanerna fin form för dagen med tre vinster och ett kryss på de tre senaste matcherna, där de bland annat besegrat självaste Real Madrid (2-1). De har fått ordentligt snurr på det offensiva med mål i sex raka ligamatcher, men samtidigt har de släppt in mål i sju raka ligamatcher. Precis som Betis så har de även en del defensiva bekymmer inför det här mötet. Pedro Alcala samt Pere Pons går skadade och dessutom stryker vi avstängda mittbacken Bernardo Espinosa.

Talar för spelet:

  • Betis är otroligt offensiva på hemmaplan där fem av sex matcher klivit över 2,5 mål denna säsong
  • De tre senaste bortamatcherna för Girona har klivit över 2,5 mål
  • En hel del defensiva bekymmer hos båda lagen

/[email protected]

  • Svenskt spelbolag
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback