Reklam

Real Betis - Eibar: 1

Matchcenter
7 april 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Benito Villamarin    David Medié
7 apr 2018 at 15:18 (Uppdaterad 7 apr 2018 at 20:23) 07/04
50
0
Chans (1-X-2): 47-34-19%
Spelvärde: 107,16%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Estadio Benito Villamarin bjuder in till match under lördagen där Real Betis tar emot Eibar. Hemmalaget har visat fin form på slutet och jag tycker de ska ha goda chanser till en fjärde raka vinst här.

Real Betis har haft en riktigt fin säsong så här långt då laget placerar sig på en 6:e plats i tabellen med 46 poäng på kontot. Formen är även den mycket fin då de grönvita kommer in till dagens match med tre raka segrar i ryggen. En turlig seger mot Getafe (1-0) senast men de behöver knappast be om ursäkt för vinsterna mot varken Espanyol (3-0) eller Alaves (3-1). Tidigare på säsongen fick vi se ett väldigt svajigt Betis men de spelar med en helt annan kontroll just nu och är därmed mer solida i det defensiva spelet. De har förvisso släppt in elva mål på de fem senaste hemmamatcherna men då ska vi komma ihåg att både Real Madrid (3-5) och Barcelona (0-5) varit på besök. Det är inte den typen av motstånd som väntar den här gången. Även truppläget ser bra ut då det endast är målvakt Adan och mittfältare Camarasa som saknas idag.

Eibar hade en otroligt svag start på den här säsongen men hittade spelet och klättrade hastigt i tabellen. De är dock inne i ännu en svag period nu med endast två inspelade poäng på de fyra senaste omgångarna. De har mött Real Madrid (1-2) i en av dessa matcher men i övrigt så är det ganska svagt motstånd de ställts mot. Målskyttet har inte varit det bästa på slutet och till dagens match har de ett par tunga avbräck framåt. Sergi Enrich är långtidsskadad och i senaste matchen mot Sociedad (0-0) så rök ett par revben på anfallare Charles. Detta är två väldit löpstarka herrar och därmed tror jag inte att Eibar kommer kunna hota Betis på särskilt många plan. Varken Orellana, Kike Garcia eller Pedro Leon är kända för att vara några speedkulor. Vi stryker även städtanten Pape Diop, som är avstängd idag.

Talar för spelet:

  • Betis imponerade inte allt för mycket mot Getafe men har nu tre raka segrar på kontot och ett självförtroende på topp.
  • Andra bullar hos Eibar som inte vunnit en match sedan slutat av februari då laget besegrade Villarreal på hemmaplan.
  • Målvakt Adan är ett avbräck för hemmalaget men i övrigt ser det väldigt bra ut på skadefronten. Anfallare Ruben Castro är tillbaka i truppen.
  • Gästerna har ett par tunga skador framåt i planen och dessutom saknas avstängda mittfältaren Diop.

/[email protected]

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback