Reklam

Real Betis - Athletic Club: Över 2,5 Mål

Matchcenter
22 december 2017 at 19:30 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Benito Villamarin    Juan Martínez
22 dec 2017 at 14:21 (Uppdaterad 22 dec 2017 at 21:30) 22/12
39
0

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 108,35%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Två matcher från La Liga under fredagskvällen och den tidiga av dessa utspelar sig på Estadio Benito Villamarin där Real Betis tar emot Athletic Bilbao. Två lag som står för en offensiv fotboll och därför borde det vara goda chanser till ett målkalas.

Real Betis har stått för en godkänd säsong så här långt då laget placerar sig på en 12:e plats tillsammans med 21 inspelade poäng. Lite för ojämna i sina prestationer men det beror också till stor del på den taktik som de har under Quique Setien. Det är det offensiva spelet som står i fokus och det har man blivit straffade för ordentligt vissa gånger. Det brukar bli extra offensiv inför de egna fansen och det kan vi även se på målskillnaden 17-13 så här långt. Nu blev det målsnålt i senaste hemmamatchen mot Atletico Madrid (0-1) men sex av åtta matcher på Benito Villamarin har klivit över 2,5 mål. Sedan ska vi inte jämföra ett defensivt skickligt Atletico Madrid med ett mer offensivt lagt Athletic Bilbao. Det borde bli en passande matchbild för överspelet här.

Athletic Bilbao hade en knackig start på säsongen men har nu plockat poäng i fem raka matcher och börjar leta sig allt längre upp i tabellen. Fyra oavgjorda resultat på dessa matcher men baskerna är absolut inget lag som backar hem och nöjer sig med en poäng. Det är alltid full gas framåt och det kommer vi även få se i kvällens match. På hemmaplan har Athletic spelat många målsnåla matcher men på resande fot har det varit lite bättre drag där fyra av de fem senaste klivit över 2,5 mål. Vi har dessutom en del defensiva bekymmer inför kvällens match då varken målvakt Kepa eller vänsterback Balenziaga finns med i den matchtrupp som tränare Ziganda tagit ut. Två ordinarie herrar en normal dag och därmed tunga avbräck.

Talar för spelet:

  • Betis har ett väldigt offensivt upplägg på hemmaplan och Athletic är inget lag som backar hem
  • Två lag som är beroende av en trepoängare i jakten på en europaplats
  • Betis snittar nästan exakt två mål per hemmamatch men har samtidigt släppt in en hel del
  • Fyra av de fem senaste bortamatcherna för Athletic har klivit över 2,5 mål
  • Det har blivit en del målglada matcher mellan dessa lag de senaste säsongerna
  • Defensiva avbräck hos gästerna då varken Kepa eller Balenziaga kommer till spel

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback