Reklam

Rayo Vallecano - Sevilla: Över 2,5 Mål

Matchcenter
19 augusti 2018 at 20:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Campo de Futbol de Vallecas    Antonio Mateu
19 aug 2018 at 19:23 (Uppdaterad 19 aug 2018 at 22:08) 19/08
29
0
Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-4
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Det ska spelas La Liga-fotboll på Vallecas igen då Rayo Vallecano tar emot Sevilla i premiäromgången. Två offensivt lagda lag och därför tror jag vi kan få se en underhållande fajt med många mål.

Rayo Vallecano är nykomlingar i La Liga efter att ha plockat hem andraligan under fjolårssäsongen. Man gjorde det tack vare en sylvass offensiv och visst ser det bra ut i den lagdelen även inför denna säsong. De har förvisso tappat Raul de Tomas men kvar finns spelare som Trejo, Guerra och Embarba. Dessutom har de hämtat tillbaka Gael Kakuta som hade en sejour i klubben för fyra år sedan. Defensiven har inte varit den starka sidan hos Rayo de senaste säsongerna och det ser väl inte allt för ljust ut på papperet inför den här säsongen heller. Dorado blir inte yngre med åren och Abdoulaye Ba har redan visat att han är darrig på den här nivån. Blir det lite väl offensivt upplägg idag så tror jag att dessa herrar kommer få bekymmer.

Sevilla stod för en ganska blek fjolårssäsong där laget landade först på en 7:e plats i tabellen. En del förändringar i truppen där jag tycker att det finns offensiva tapp, men framförallt defensiva sådana. Mittback Lenglet såldes till Barcelona och lite senare var det defensiva mittfältaren N'Zonzi som såldes, till Roma. Correa kommer saknas offensivt men där tycker jag att Sevilla har en helt annan bredd i truppen. Sevilla kommer inte besöka Vallecas för att backa hem och därför tror jag att vi kommer få se en öppen match med många chanser åt båda håll.

Coolbet erbjuder 1,80 för över 2,5 mål i match - medelinsats åker in!

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback