Reklam

Rayo Vallecano - Huesca: Rayo Vallecano Över 1,5 Mål

Matchcenter
24 februari 2018 at 18:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Campo de Futbol de Vallecas
24 feb 2018 at 15:58 (Uppdaterad 24 feb 2018 at 19:06) 24/02
37
0
Chans: 60%
Spelvärde: 107,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Toppmatch i den spanska andraligan under lördagskvällen då tabelltvåan Rayo Vallecano tar emot serieledande Huesca hemma på Vallecas. Hemmalaget har en sylvass offensiv och borde sätta dit minst två bollar på ett vingklippt Huesca.

Rayo Vallecano hade en knackig start på säsongen men har växlat upp ordentligt nu och placerar sig på en direktplats till La Liga. Det är dock otroligt jämnt i Segundan så något hemmalag som är nöjda med en poäng lär vi knappast få se. De har endast fyra poäng till godo på sjuan Sporting Gijon och det säger en hel del om hur tajt det är om topplaceringarna. Varje seger är väldigt viktig och Rayo Vallecano lär inte känna någon större respekt trots att det är serieledarna som gästar. Hemmalaget har nämligen en sylvass offensiv och inför de egna fansen ser de till att utnyttja den till fullo. Det är full gas framåt som gäller och de har snittat nästan exakt två mål per hemmamatch denna säsong. Kikar vi fem hemmamatcher tillbaka så har de gjort minst två mål i samtliga matcher. Defensivt kan de dock vara lite svajiga så någon rak etta skulle jag inte alls lita på här, dessutom har de mittback Amaya på skadelistan nu. Framåt ser det desto bättre ut där de fullkomligen vimlar av klasspelare som Bebe, Embarba, Raul De Tomas, Chori Dominguez, Javi Guerra och Trejo.

Huesca har gått riktigt starkt den här säsongen då laget toppar Segundan med ett försprång på hela åtta poäng ner till trean Cadiz. De har visat fin form på slutet men i senaste omgången blev det förlust på bortaplan mot Valladolid (3-2). Målkalas i det mötet och det är en mycket liknande motståndare de ställs mot idag. Innan den matchen hade Huesca tre raka 1-0 segrar på kontot men det var mot lag som inte alls är lika starka i det offensiva som varken Valladolid eller Rayo Vallecano är. Här kommer hemmalaget sätta fart från början och då brukar Huesca dansa med och attackera på samma sätt. Vi har dock en hel del frågetecken hos gästerna idag då framförallt mittback Pulido är avstängd. Han har spelat varenda ligamatch hittills denna säsong och är otroligt viktig. När även Akapo och Brezancic saknas innebär det att gästerna har fyra försvarare med sig till Vallecas, varav två av dessa knappt spelat några minuter alls denna säsong. Men vi hittar även tunga avbräck i det offensiva då Hernandez (11 mål) fortfarande går skadad och Avila (4 mål) är avstängd. Med avbräck över hela planen så tror jag att Rayo kan sätta ett tyngre tryck mot gästernas mål idag.

Talar för spelet:

  • Rayo Vallecano har utan tvekan en av ligans vassaste anfall, som säkert skulle hålla även i högstaligan. De snittar nästan exakt två mål per hemmamatch denna säsong.
  • Rayo Vallecano borde vara det hungrigare laget här för att bibehålla sin direktplats. Det kan bli så att Huesca omedvetet slappnar av lite med en sådan stor serieledning.
  • Gästerna har tunga avbräck över hela planen men framförallt i den defensiva delen. De reser till Vallecas med fyra försvarare i truppen, varav endast två är ordinarie.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback