Reklam

Rayo Vallecano - Getafe: Över 2,5 Mål

Matchcenter
21 oktober 2018 at 12:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Campo de Futbol de Vallecas    Mario Melero
21 okt 2018 at 10:28 (Uppdaterad 21 okt 2018 at 13:54) 21/10
26
0
Chans (över-under): 48-52%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
La Liga sparkar igång vid lunchtid under söndagen och vi bjuds på ett derby från huvudstaden då Rayo Vallecano gästas av Getafe hemma på Vallecas. Rayo har spelat många målkalas på hemmaplan den senaste tiden och jag tror vi kan få se ännu ett här.

Rayo Vallecano är nykomlingar i La Liga och har väl inte fått någon pangstart på säsongen direkt. Laget placerar sig som nästjumbo i tabellen och har endast skrapat ihop fem poäng så här långt. Det är med andra ord seger som gäller i dagens match och inför de egna fansen på Vallecas brukar inte Rayo hålla tillbaka. Det kan vi även se på hemmamatcherna så här långt då det blivit målkalas både när Sevilla (1-4), Alaves (1-5) och Espanyol (2-2) gästat. De borde verkligen ha mer fokus på försvarsspelet men att det skulle hända i ett derby tror jag inte på. Mittfältaren Medran är avstängd i dagens möte men i övrigt har inte hemmalaget några större avbräck.

Getafe inledde säsongen väldigt starkt men på slutet har det gått lite tyngre och laget har halkat ner till en 15:e plats i tabellen. Det innebär att även gästerna är väldigt sugna på tre pinnar i det här mötet och därav får vi nog se ett litet mer offensivt Getafe än vad vi är vana vid. Portillo är avstängd efter sitt röda kort senast men Robert Ibanez lär ersätta och det känns som ett bättre alternativ i den här typen av match, där Getafe lär få kontringslägen. Med Amath på andra sidan och Molina samt Angel framåt så kommer Rayo få se upp när spelet vänder. Defensivt är Getafe starka men det har ändå sett lite darrigt ut mot slutet med fem insläppta på de fyra senaste.

Vallecas brukar bjuda på väldigt fartfyllda matcher med många chanser åt båda håll. Nu är det ett något mer defensivt Getafe som står på andra sidan men gästerna har gått tungt på slutet och lär inte nöja sig med något oavgjort resultat här. Jag tror vi får se minst tre mål och spelar därför över 2,5 mål till höga 2,30 hos Betfair.

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback