Reklam

Rayo Vallecano - Espanyol: Över 2,5 Mål

Matchcenter
28 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Campo de Futbol de Vallecas    Javier Alberola
28 sep 2018 at 13:15 (Uppdaterad 28 sep 2018 at 22:24) 28/09
39
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 102,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Fredagsmatch från La Liga och förhoppningsvis en underhållande sådan då Ray Vallecano tar emot Espanyol. Vi har fått se två riktiga målkalas här och det skulle inte förvåna mig om vi får se ännu ett.

Rayo Vallecano är nykomlingar i La Liga och har väl inte direkt fått någon pangstart på återkomsten med fyra inspelade poäng så här långt. Laget har dock spelat en match mindre än de flesta andra och har en chans att hoppa uppåt i tabellen vid seger idag. Och seger är något som vi alltid kan räkna med att Rayo går för hemma på Vallecas, lite för mycket ibland. Det blev pannkaka i hemmapremiären mot Sevilla (1-4) och det slutade inte bättre i senaste hemmamatchen mot Alaves (1-5). Till deras försvars fick de mittback Ba utvisad efter en halvtimme mot Alaves men försvarsspelet såg bedrövligt ut fram till detta också. Framåt tycker jag att ändå att det finns ljusglimtar och de har ändå gjort mål i fyra av fem matcher så här långt. I dagens match ser det ut som Embarba, Kakuta och De Tomas får chansen framåt och det är herrar som kommer skapa chanser.

Espanyol har fått en fin start på den här säsongen då laget plockat på sig tio poäng efter sex spelade omgångar. Fläckfria på hemmaplan så här långt med tre segrar på lika många matcher men på bortagräs har det gått betydligt tyngre med två förluster och ett kryss. Förra säsongen hade vi fått se ett Espanyol som förmodligen hade backat hem här, men det är mer fokus på det offensiva spelet nu och en hög press. Därmed så tror jag att vi kan få se en ganska trevlig match mellan två lag som vill framåt. Det blev stor underhållning i bortamötet mot Alaves (1-2) och jag tror på en liknande matchbild här. Gästerna ser fortsatt ut att få klara sig utan David Lopez men i övrigt inga större bekymmer.

Rayo hemma på Vallecas är oftast full gas framåt och då brukar det bli bra matcher, om man gillar mål. Coolbet erbjuder 2,05 för över 2,5 mål i matchen och det är ett trevligt odds. Medelinsats åker in!

/[email protected]

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback