Reklam

Rayo Vallecano - Deportivo Alavés: Över 2,5 Mål

Matchcenter
22 september 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Campo de Futbol de Vallecas    Adrián Cordero
22 sep 2018 at 11:50 (Uppdaterad 22 sep 2018 at 13:39) 22/09
29
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Lördagens La Liga inleds i den spanska huvudstaden då Rayo Vallecano tar emot Alaves hemma på Vallecas. Rayo på hemmagräs brukar innebära full gas framåt och jag tror det här kan bli en ganska underhållande tillställning.

Rayo Vallecano är nykomlingar i La Liga och har väl inte direkt fått någon pangstart på säsongen med tre pinnar på kontot. Samtidigt ska det nämnas att laget har en hängmatch mot Athletic Bilbao att spela lite längre fram. Viktig seger i nykomlingsmötet mot Huesca (1-0) senast där Imbula blev matchhjälte med en riktig kanon upp i krysset. I övrigt en väldigt sömnig match men Rayo på hemmaplan brukar innebära lite mer fart framåt i planen än på bortaplan, vilket vi verkligen fick se i mötet mot Sevilla (1-4). De har även en mycket fin uppsättning av offensiva spelare med bland annat Kakuta, De Tomas, Trejo, Embarba och Bebe. Defensivt betydligt svagare och jag är inte speciellt imponerad av mittbacksparet Ba/Amat som fått förtroendet på slutet.

Alaves har fått en smakstart på säsongen med sju inspelade poäng efter fyra matcher. Ingen större lycka i premiären mot Barcelona (0-3) men sedan har de poäng i tre raka matcher där Betis (0-0), Espanyol (2-1) och Valladolid (1-0) stått för motståndet. Inga målkalas på slutet direkt men samtidigt är det defensiva gäng som de ställts mot. Alaves spelade själv väldigt defensivt för ett par säsonger sedan men under Abelardo är det helt klart mer fokus på det offensiva spelet. De är även väldigt starka i kontringsspelet och det kan komma väl till hands i dagens möte. Få spelare i den här ligan matchar Jony i snabbhet och han låg även bakom segermålet mot Valladolid senast. Defensivt finns det väl inte mycket att klaga på hos Alaves så här långt men de har ganska tröga mittbackar och där kan det bli bekymmer idag.

Jag tror på en ganska trevlig lunchmatch från Vallecas där det offensiva spelet kommer stå i fokus. När vi då erbjuds 2,20 hos William Hill för över 2,5 mål i matchen så hugger vi till.

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback