Reklam

Raven Klaasen/Ben McLachlan - Marin Čilić/Andrey Golubev: 2

Matchcenter
20 maj 2021 at 13:55 - Tennis, ATP
Court 1, Tennis Club de Geneve
20 maj 2021 at 11:00 (Uppdaterad 20 maj 2021 at 15:20) 20/05
137
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 141,00%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Ibland är det inte mycket snack om saken. Man maxspelar, man vet att värdet är stort och ja, man funderar inte helt enkelt. Så är det här.

Det enda som oroar här är väl att oddset fortfarande stiger. Jag antar att folk oroar sig över Cilic motivation här efter uttåget i singeln men han brukar alltid ha perfekt inställning i dubbel.

Klaasen/Mclachlan är ett par som absolut inte är tokigt på den här nivån. Klaasen har tidigare varit nära toppen, Mclachlan är rätt kapabel. I grunden är båda två svaga på grus, men den här grussäsongen har de än så länge presterat lite över det förväntade. 

Golubev har det senaste året dominerat challengertouren i dubbel. Han är nu på väg in på atp-touren på allvar och det är nog knappast något som skrämmer honom. Han har varit väldigt högt upp tidigare som singelspelare så det blir ingen omställning för honom. När det gäller dubbel är han en ren grusspelare. 

Cilic är bra i dubbel. Så klart. Hans serve räcker hur långt som helst och han gynnas av att han inte behöver röra sig så mycket i sidled. Han är den i den här matchen som har den högsta kapaciteten.

Underlaget gynnar vårt par, de har kvalitén för att stå upp och ja, oddset är helt enkelt riktigt fint. 

Högst odds, som alltid, hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback