Annons

Rangers - Ajax: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 november 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Ibrox Stadium    Glenn Nyberg
31 okt 2022 at 09:44 (Uppdaterad 1 nov 2022 at 22:53) 31/10
18
0

Champions League

Chans (1-X-2): 20-25-55%
Spelvärde: 106,70%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
Unibet Till Unibet

Vi rundar av gruppspelet i CL den här veckan och inte allt för lätt att hitta vettiga spel. Kommer dock att spel emot säsongens svagaste lag i turneringen återigen när Ajax besöker Ibrox Stadium i Glasgow.

Den viktiga mittfältaren John Lundstram åkte på ett nytt gult kort nere i Neapel i förra omgången, vilket betyder att han är avstängd denna tisdag. Tungt såklart i den redan långa frånvarolistan hos värdarna här.

Lundstram gjorde ett av målen när Rangers i helgen slog Aberdeen hemma med starka 4-1. Laget är nu 4 poäng efter Celtic i ligaspelet.

Ajax dominerade i inledningen och hade några riktiga lägen att sätta 1-0 förra omgången, men stolpen i vägen bland annat och istället kunde Salah kyligt stöta in 0-1 i slutet av halvleken i en match som sedan slutade 0-3.

Till skillnad från Rangers som har en tuff ligamatch i benen från helgen var Ajax spel-lediga. Några extra viktiga procent i laddade batterier som kan visa sig vara viktigt. Gästerna har även fem matcher till nästa toppmatch i ligan där PSV väntar, så ingen riktig fara för orimlig rotation i mina ögon.

Vi minns första mötet mellan lagen i Amsterdam där holländarna totalt gjorde mos av Rangers efter 3-0-slakt i första halvlek och sedan 4-0 ft. Över 70% bollinnehav och en förkrossande statistik i övrigt då och en tydlig klasskillnad. Till denna match fick vi se odds neråt 1.45 vid avspark på Ajax och visst lär det väl bli något tuffare här, men oddsen uppåt 1,80-1,90 är tillräckligt bra.

Möjliga laguppställningar: 

McGregor; Tavernier, King, Davies, Barisic; Sands, Davis; Sakala, Arfield, Kent; Colak

Pasveer; Rensch, Bassey, Blind, Wijndal; Klaasen, Grillitsch, Taylor; Berghuis, Kudus, Ocampos

Även om skottarna såklart vill snygga till den bedrövliga statistik, där man står på 0 poäng, 1-19 i målskillnad så bör det bli jobbigt mot Alfred Schreuders nästan helt skadefria trupp.

Jag plockar tvån här och väger in att eventuellt kaptenen Dusan Tadic och någon mer vilas. Bredd och kvalite finns det gott om.

Spel: Ajax rak seger

  • 100% upp till 500 kr i sportbonus
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback