Reklam

Rajeev Ram/Joe Salisbury - Juan Sebastian Cabal/Robert Farah: 2-0 i set för Cabal/Farah

Matchcenter
19 november 2021 at 11:40 - Tennis, ATP
Centre Court
19 nov 2021 at 09:48 (Uppdaterad 21 nov 2021 at 08:41) 19/11
55
+1
Chans: 29%
Spelvärde: 121,80%
Lägsta spelbara odds: 3,45
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Det går sällan att hundraprocentigt slå fast var man behöver för att ta sig vidare när den sista omgången i slutspelet avgörs men här tycker jag ändå det är ganska tydligt.

Förutsättningarna i den här gruppen är att Ram Salisbury står på två segrar hittills, men de är ändå inte alls säkra. De har nämligen förlorat ett set och risken för dem finns att tre par slutar på två vinster. Då kan de mycket väl ryka på seträkning.

Det förutsätter dock att Cabal/Farah vinner i raka set här, och det är det jag tycker är så intressant.

Herbert/Mahut spelar senare ikväll mot redan utslagna Murray/Soares. Om fransmännen vinner den matchen är de klara för semifinal, 2-1 eller 2-0 spelar ingen roll där.

Återstår gör de här två paren. Om colombianerna vinner 2-0 här landar de på två segrar och 4-2 i set. Ram/Salisbury landar då på två segrar och 4-3 i set vilket gör att de är utslagna så länge fransmännen vinner ikväll. Om Ram/Salisbury tar ett set här är de däremot förstås klara. Då kan inte colombianerna ta sig förbi dem utan de måste då lita till att fransmännen förlorar ikväll, förutsatt att colombianerna vinner den här matchen i supertiebreak då.

För att summera. Colombianerna är medvetna om detta. De förstår att de med absolut största säkerhet måste vinna den här matchen i raka set och det tycker jag betyder en del.

För mig väldigt jämna par. Colombianerna har varit uppe som världsettor tidigare. Nu halkat ner några platser men väldigt kapabla och de brukar vara ett par för de stora matcherna. Ram/Salisbury just nu högre rankade. Också 3-1 i inbördes möten för Ram/Salisbury men senast paren möttes var i Wien för några veckor sen. Då vann colombianerna hur enkelt som helst i raka set. De tappade bara sex gem i den matchen.

Jag tycker matchen är öppen, och jag tycker det är intressant att oddsen inte alls tar hänsyn till att colombianerna måste vinna i raka set.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback