Reklam

Rajeev Ram/Joe Salisbury - Ivan Dodig/Filip Polasek: 2

Matchcenter
12 november 2019 at 13:10 - Tennis, ATP
Centre Court, The O2 Arena
12 nov 2019 at 05:27 (Uppdaterad 12 nov 2019 at 14:31) 12/11
99
+2
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Slutspelet. Underlag: Hardcourt.

Ram/Salisbury anses alltså vara favorit i den här matchen enligt oddsen. Det är magstarkt det.

De föll igenom i första omgången, Ram/Salisbury. De var inte ens nära Klaasen/Venus och i synnerhet Salisbury var direkt dålig. Han är i min mening inte en spelare för den här nivån och det syntes att han inte klarade pressen. Jag är inte särskilt övertygad om att han kommer vara bättre idag.

Dodig/Polasek gjorde en jättebra match mot Kubot/Melo men motståndarna spelade på toppen av sin förmåga och vann i ett supertiebreak. Inte mycket att säga om, men de såg riktigt bra ut och mötte världens näst högst rankade par, Dodig/Polasek.

Ram/Salisbury spurtade bra under hösten och har varit stabila under säsongen men Dodig/Polasek har varit ett av de tre bästa paren i världen sen i somras och den nivån är inte Ram/Salisbury i grund och botten särskilt nära.

Ett inbördes möte, i Paris för bara en dryg vecka sen. Dodig/Polasek vann i supertiebreak, men borde egentligen vunnit enklare. Ram/Salisbury får vara nöjda med att de fick till ett tiebreak i andra set och på så vis kom till ett supertiebreak.

I min värld skiljer det ganska rejält i nivå, och även om det alltid är små marginaler mellan de bästa paren i dubbel, vårt par är stor favorit här.

Högst odds på Dodig/Polasek hos Bethard. 1000 kronor i bonus till alla nya kunder där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback