Reklam

Rajeev Ram/Joe Salisbury - Guillermo Duran/Maximo Gonzalez: 1

Matchcenter
1 maj 2019 at 14:10 - Tennis, ATP
Court Cascais, Clube de Tenis do Estoril
28 apr 2019 at 11:13 (Uppdaterad 1 maj 2019 at 15:42) 28/04
88
0
Chans (1-2): 62-38%
Spelvärde: 113,46%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Turnering: Estoril. Underlag: Grus.

Man ska inte kunna sätta jämna odds på den här matchen. Men man har gjort det. Mycket slarvigt.

Ram/Salisbury har verkligen hittat varandra i år och gett varandra en knuff framåt. Tidigare medelspelare på atp-touren, men nu tillsammans är de ett par precis bakom de absolut bästa. Ett rejält starkt kort på den här nivån med andra ord.

Gonzalez har prickat formen och spelat bra under våren. Då tillsammans med Zeballos, och noterbart där att de flesta spelar bra med Zeballos. Han lyfter ofta sina medspelare. Nu ska Gonzalez ensam bära ett par här och det lär bli tuffare. Duran har kommit tillbaka fint senaste månaden efter ett uppehåll och gått bra på challengertouren, men på atp-touren har han det ofta tufft, och han är ett svagt kort i den här matchen.

Det är underlagsfördel för motståndarna, men det betyder mer att vårt par är klart bättre och dessutom mer samspelt. Oddsen ska inte vara jämna i den här matchen.

Högst odds just nu hos ComeOn där man för närvarande kan få en riktigt bra bonus på 200% upp till 1500 kronor och dessutom får man med ett par turkallingar på köpet, kan kanske behövas ibland i den här världen. Starta konto där genom att klicka här.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback