Annons

Rafael Nadal - Taylor Harry Fritz: Fritz tar minst ett set - Speltips & Rekar

Matchcenter
13 november 2022 at 21:10 - Tennis, ATP
Centre Court
13 nov 2022 at 09:15 (Uppdaterad 13 nov 2022 at 22:24) 13/11
150
+1
Chans: 70%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Många tror på Nadal ikväll. Riktigt kul tycker jag. Men sen är det ju lite skillnad på att tror någon och att vara övertygad. Jag är inte övertygad.

Det finns onekligen saker som talar emot Nadal ikväll. Han lämnade walkover i semin i Wimbledon i somras. Han floppade i Cincinnati inför US Open. Han floppade i US Open. Han floppade i Paris för två veckor sen. Han är extremt svag inomhus. Han har ständigt underpresterat i slutet av säsongen och i slutspelet i synnerhet. 

Känns han glödhet, Nadal?

Kanske inte.

Sen finns det saker som talar svagt för honom. 

Han säger sig ha varit magsjuk i Paris och att det påverkade prestationen mot Paul där. Och då var han ändå inte så usel i matchen. Han fick med sig en match där. Han har kunnat träna på sen dess. Han är van vid halvtaskiga förberedelser numera men den här gången kommer han ju faktiskt skapligt förberedd.

Matchträning saknas dock, och det är alltid väldigt dåligt för Nadal.

Sen finns det ju en motståndare också.

Fritz kom in som sista spelare, reserv, här. Inte oförtjänt dock. Han har haft en jättefin säsong och har visat att han kan slå toppspelare. Exempelvis slog han Nadal på hardcourt i Indian Wells i våras. 

Jag hade förväntatr mig jämna odds i den här matchen. Så ser det inte ut just nu. Nadal är klar favorit. Jag tycker det är tveksamt. Och jag ser framför mig att Nadal kommer vara rostig. Att han bara ska blåsa sig igenom den här matchen i raka set, jag tror bara inte på det helt enkelt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback