Reklam

Rafael Nadal - Taylor Fritz: Correct score: 2-0

1 mars 2020 at 04:00 - Acapulco
29 feb 2020 at 07:51 (Uppdaterad 2 mar 2020 at 20:17) 29/02
74
+1
Chans: 77%
Spelvärde: 106,26%
Lägsta spelbara odds: 1,30
Units: 8/10
Hit/Miss:
Betway Spela nu hos Betway
Turnering: Acapulco. Underlag: Hardcourt.

Final i Acapulco och jag ska börja med ett erkännande. Jag har otroligt svårt att se Fritz storhet som tennisspelare. Det gör att jag är medveten om att jag ibland underskattar honom lite, för han gör ju okej resultat. Han är bra mot sämre motståndare, han är bra på att som här sticka fram nosen när bra lottningar uppenbarar sig. Han är 35:a i världen och han har inte fått sin ranking i cornflakespaketet. Han samlar poäng.

Men nu är det Nadal som står på andra sidan nätet och jag måste ställa mig frågan. Har Fritz ens kapacitet att ta ett set av Nadal?

Jag vet faktiskt inte.

Fritz kommer behöva spela till sig poängen

Fritz har en okej serve som han får utdelning på om man returnerar korkat mot honom. Nadals sätt att returnera är Fritz mardröm. Nadal kommer backa bak och ta farten ur Fritz serve vilket kommer göra att Fritz kommer behöva spela till sig poängen även i egen serve och oj, vad uppäten han kommer bli av Nadal där. Han har inte trycket, inte säkerheten, inte de avgörande slagen, som jag ser det har Fritz absolut ingenting som kan störa Nadal.

Nadal har sett fräsch ut under veckan och jag har svårt att se att han ska falla igenom. Han bara slår Fritz och han gör det enkelt i raka set.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
Feedback