Annons

Rafael Nadal - Felix Auger Aliassime: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
15 november 2022 at 14:10 - Tennis, ATP
Centre Court
15 nov 2022 at 12:35 (Uppdaterad 15 nov 2022 at 16:10) 15/11
75
+1
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 108,10%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Har det inte blivit lite fel här? Jag tycker nog det.

Han var definitivt inte bra mot Fritz, Nadal. Samtidigt måste jag säga det. Jag tycker inte han var sådär vansinnigt dålig som han emellanåt varit senaste året. Det var inte en sån där helt utsiktslös match.

Jag tycker det kändes som att Nadal ville något. Fram till 1-5 i andra försökte han. Han var inte alldeles långt ifrån i första. Och han mötte en rätt bra motståndare som inte riktigt passar honom.

Inget plus på Nadal i första omgången men heller definitivt inget plus på Auger-Aliassime.

Det var snarare en svag insats av Auger-Aliassime mot Ruud där han såg klart mer osäker ut än han gjort på senare tid. 

2-0 i inbördes möten här för Nadal. Båda på grus. Inget att lägga någon vikt vid egentligen. Men det är en lite speciell match detta. Auger-Aliassime har tränat mycket på Nadals tennisskola i Spanien de senaste åren och han har Nadals farbror Toni som tränare. Jag ska inte utesluta att det ändå är en puckel som Auger-Aliassime ska kliva över för att slå Nadal. Det finns garanterat en rejäl respekt att hantera.

Tänker man spelstilsmässigt är det inga konstigheter skulle jag säga. Kanske att det inte passar Auger-Aliassime jättebra med Nadals hårt toppade slag. Han trivs bättre med ett flackt bollande där han får driva på spelet i maklig takt.

Men om vi ska avsluta med huvudargumentet för spelet. Det jag såg i söndags, det indikerar att det inte skiljer mycket alls mellan de här två. Jag tror också att Nadal är riktigt sugen. Om han bara vinner den här matchen ligger vägen mot semifinal fortfarande öppen och jag tror han kommer ge det ett riktigt rejält försök.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback