Reklam

Rafael Nadal - Dominic Thiem: (AH: -1,5 Sets) 1

Matchcenter
29 januari 2020 at 09:45 - Tennis, USA - Grand Slam |
Rod Laver Arena
28 jan 2020 at 17:31 (Uppdaterad 29 jan 2020 at 16:38) 28/01
57
+2
Chance (1-X-2) including handicap: 62-0-38%
Spelvärde: 106,64%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Turnering: Australian Open. Underlag: Hardcourt.

Sista kvartsfinalen i Australian Open. En mycket intressant sådan, och ganska svår, men jag tror så här. Jag tror att det är ganska stor chans att det kommer lösa sig för Nadal.

I grunden ska det sägas att Nadal är mycket bättre än Thiem på hardcourt. Han är en mycket bättre spelare och här gynnas han av underlaget. Nadal är tidernas bästa grusspelare och ingen har varit mer överlägsen på ett underlag än han varit på grus de senaste 15 åren. Thiem är ändå den av dem som är mer grusspecialiserad, så det är klar fördel Thiem av att det är ganska snabb hardcourt här.

Nadal har fördel av underlaget

Sen är frågan om Nadal kan utnyttja underlaget. Det får vi se. Thiem kommer försöka få till samma spel som det är när de möts på grus. Nadal borde försöka höja tempot.

Någonstans tror jag att folk överskattar Thiems seger över Monfils lite. Monfils passar honom så våldsamt bra att den inte riktigt kan räknas. Nadal har sett bra ut under turneringen och jag tycker verkligen att ska slå Thiem relativt enkelt en normal dag på hardcourt.

Jag tror också att om Nadal får ledningen här så kommer vägen till skräll kännas väldigt lång för Thiem, och då tror jag det kan komma att rulla på ganska enkelt för Nadal.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback