Reklam

Rafael Nadal - Dominic Thiem: 2

Matchcenter
27 april 2019 at 16:30 - Tennis, ATP
Pista Rafa Nadal, Real Club de Tenis de Barcelona
27 apr 2019 at 08:56 (Uppdaterad 27 apr 2019 at 18:39) 27/04
110
0
Chans (1-2): 67-33%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Barcelona. Underlag: Grus.

Det är inte ofta jag tycker att ett odds i en semifinal i en stor turnering på atp-touren har stort värde, men så är det här, och jag förstår till 100% varför det är så. 

Hur dålig måste Nadal vara för att folk ska få upp ögonen? Och hur länge måste han vara det? Den här veckan har han varit pressad i alla sina matcher mer eller mindre och då är det spelare som Mayer, Ferrer och Struff han mött. Förra veckan blev han krossad av Fognini har var i matchen innan pressad av Pella. Nu möter han Thiem, kanske världens näst bästa grusspelare och den spelare som slagit Nadal flest gånger på grus de senaste åren. Thiem har slagit Nadal när Nadal varit i väldigt mycket bättre skick än vad han är just nu.

Så osäker som Nadal varit senaste veckan, så dålig som han sett ut, och så pressad som han varit mot svagt motstånd. Om han inte är märkbart bättre idag än han varit i sina fem senaste matcher så tror jag att han helt enkelt bara förlorar för att han är sämre än Thiem. Sen finns det en klar risk/chans att han är lite bättre idag, så är det, och det går i stort sett aldrig att säga något annat än att Nadal är favorit i en match på grus. Det är han idag också, men oddset på Thiem är i min mening alldeles för högt, och då ska det spelas.

Bethard har just nu högst odds på båda spelarna i den här matchen något som väl markerar hur överlägsna de är när det gäller att ha höga odds på atp-touren. Just nu 500 kronor boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback