Reklam

Rafael Nadal - Casper Ruud: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
5 juni 2022 at 15:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Philippe-Chatrier Court
4 jun 2022 at 09:55 (Uppdaterad 5 jun 2022 at 17:32) 04/06
211
+1
Chans (1-2): 72-28%
Spelvärde: 142,80%
Lägsta spelbara odds: 3,57
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-0
Bethard Till Bethard
Sällan har jag väl publicerat ett speltips som jag så gärna velat att det inte ska gå in men känslor är också en sak man ska hålla borta från spel.

Man vill ju att Nadal ska få vinna det här. Antagligen hans sista match i karriären och att få avsluta med att vinna hans egen turnering för 14:e gången. Bättre kan det väl liksom inte bli.

Men det ska göras också, och jag är långt ifrån övertygad.

Han har problem med sin fot, Nadal. Han rör sig bra jämfört med typ alla andra, men jag tycker också man ser att han har lite problem. Han var direkt underlägsen Zverev under långa stunder i semifinalen och där måste man verkligen fråga sig, är Zverev en så mycket bättre grusspelare än vad Ruud är? Lite grann kanske, men inte skiljer det mycket.

Första gången de här två möts i en riktig match. De har tränat mycket med varandra, men inga riktig matcher. Ruud är en i mångt och mycket lika spelare som Nadal. Brukar ofta gynna den bättre, men jag är inte säker här.

Övertaget Nadal har på Ruud är offensiven. Han har ett drivande spel som Ruud inte har. Det man ska veta med Nadal är dock att han har svårt att ta fram sitt offensiva spel när det brinner som mest, när han vill som mest. Jag tror knappt att Nadal spelat en match han hellre velat vinna under sin karriär, och därmed är det upplagt för att det ska bli stelt och krampaktigt.

Jag tycker det är upplagt för att Nadal ska bli passiv och om det blir en match där båda står och riskminimerar, då är jag inte alls säker på att Nadal är den starkare i längden.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback