Reklam

Radu Albot - Gijs Brouwer: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 juni 2022 at 13:40 - Tennis, Challenger
1 jun 2022 at 08:42 (Uppdaterad 1 jun 2022 at 16:30) 01/06
143
+1
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 116,16%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Gräspremiär den här veckan i engelska Surbiton och man kan väl säga såhär. Är det något jag kan så är det grästennis. Häng med.

Det är svårt att sätta odds på grästennis. Och dte är därmed mycket tacksamt att spela på grästennis, om man förstår sig på det.

Här en match där oddsen absolut skulle kunna sitta såhär. Om det var hardcourt.

Albot är en tidigare atp-spelare som sladdar rejält. Nu utanför de hundra bästa men han räddas också lite av att rankingen fortfarande räknar poäng långt bak i tiden. Tar man bort hans gamla poäng är han inte ens nära topp-100. 

Brouwer tvärtom. Inte inne bland de 200 bästa ännu men det framför allt för att det är svårt att klättra på rankingen just nu.

Jag skulle säga att de här två nog är rätt jämna.

Albot har grym gräsrutin och har fina siffror på underlaget på högsta nivå. 

Brouwer spelade ett par matcher i kvalet här, men det var hans första matcher på underlaget. Han har ännu inte mött en bra spelare på gräs.

Erfarenhet av underlaget är enormt viktigt på gräs. Grästennis är en helt annan sport än vanlig tennis, särskilt på hala gräsbanor som det är i Surbiton. Man ska inte blanda ihop det här med andra veckan av Wimbledon exempelvis när gräset blir slitet och det nästan blir som en stenhårt hardcourtbana istället. Det här är gräsmattor man spelar på, och det är därmed väldigt speciellt.

Nästan jämna odds. Obegripligt. Albot är stor favorit här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback