Reklam

Racing Santander - Deportivo Alavés: (AH: +1,0) 2

Matchcenter
18 juli 2018 at 20:30 - Fotboll, Träningsmatch, klubb
18 jul 2018 at 13:01 (Uppdaterad 18 jul 2018 at 22:36) 18/07
28
0
Chance (1-X-2) including handicap: 30-30-40%
Spelvärde: 110,80%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss:
10bet Spela nu hos 10bet
De spanska lagen har som smått börja röra på sig och under onsdagskvällen är det dags för Alaves att spela sin första träningsmatch. De ska inte ha några bekymmer mot ett lag från tredjeligan.

Klasskillnad i gårdagens match som rekades där Eibar vann med klara 4-0 till slut. Motståndet, från tredjeligan, hade inte ett enda skott mot mål och det hade kunnat bli betydligt större siffror med lite bättre skärpa i avsluten. På det idag igen och vi har en liknande match då Alaves, från La Liga, ställs mot Racing Santander, från Segunda B.

Alaves stod för en stark avslutning på fjolårssäsongen och med Abelardo fortsatt vid rodret så tror jag att Alaves har ett fungerande spel redan från start i träningsmatcherna. De har även fått behålla sin stomme från förra säsongen och det hjälper givetvis till.

Racing Santander spelar alltså i den spanska tredjeligan till vardags och där hamnade de strax utanför en playoff-plats förra säsongen. Något bättre än det Tudelano vi fick se mot Eibar igår, men fortfarande ett ganska mediokert gäng. De har dessutom tappat ett par tongivande spelare från förra säsongen så jag ser inte att de ska orka stå emot här.

Vi spelar Alaves - 1 och plockar tillbaka pengarna vid en uddamålsvinst.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback