Reklam

PSG - Real Madrid: Draw no bet: 2

Matchcenter
6 mars 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Parc des Princes    Felix Brych
6 mar 2018 at 11:40 (Uppdaterad 6 mar 2018 at 22:39) 06/03
95
0
Chans (1-X-2): 39-34-27%
Spelvärde: 110,95%
Lägsta spelbara odds: 2,44
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Dags för returmöten av Champions League och det innebär match på Parc des Princes där PSG ska försöka vända på steken mot Real Madrid. Fransmännen måste kliva på framåt här och det tror jag ger oss en matchbild som kan passa spanjorerna ganska bra.

PSG har mer eller mindre säkrat titeln hemma i Ligue 1 och har därför kunnat fokusera på den här uppgiften fullt ut. I senaste ligamatchen mot Troyes (2-0) roterades det friskt från Emery för att verkligen ha samtliga nyckelspelare på bettet här. En bra insats i första mötet på Santiago Bernabeu från fransmännen, men de åkte ändå hem med 3-1 i baken och måste nu gambla lite i returen. Det kanske inte blir någon tokoffensiv från start men de måste ändå in med minst två mål framåt, samt hålla tätt bakåt, för att det ska bli fortsatt spel i Champions League. Med en Neymar i laget så hade det utan tvekan varit möjligt, men nu tror jag att det blir betydligt tuffare. Brassen kan verkligen bryta mönstret och göra det oväntade som jag tror kommer krävas för avancemang här. Han är inte den bästa målskyttet i PSG den här säsongen men 25 mål och 17 assist, i ligan plus Champions League, kommer saknas nå enormt. Det gör försvarsspelet lite enklare för Real Madrid i dagens match och då kan de ägna lite mer tid åt anfallsspelet, där det kommer uppstå lägen.

Real Madrid har inte haft någon rolig ligasäsong och dessutom så är de utslagna ur den spanska cupen. Det som återstår är Champions League så givetvis är det all-in som gäller här. Ett fint resultat i ryggen inför kvällens retur och det tror jag innebär att Real Madrid kan spela ganska avslappnat på Parc des Princes, och utnyttja hemmalagets misstag. Det är PSG som måste kliva framåt och i omställningsspelet är marängerna väldigt skickliga. Det har vi inte minst sett hemma i La Liga där de stått för riktigt fina bortamatcher där de inte haft allt för stort bollinnehav, bland annat mot Sociedad (3-1), Valencia (4-1) och Betis (5-3). Nu blev det förvisso förlust i senaste bortamatchen mot Espanyol (0-1) men där hade de 62% på boll och den siffran kommer inte vara lika stor idag. Utan tvekan tuffare motstånd nu och nyckeln blir att hålla ihop försvarsspelet som inte sett allt för stabilt ut denna säsong, speciellt inte på resande fot. Åtta insläppta mål på de fem senaste bortamatcherna säger en del. Zidane kan dock ställa en mycket stark elva på planen idag då både Kroos och Modric tränat för fullt med laget de senaste dagarna. Även Carvajal är tillbaka efter ha missat första mötet på grund av en avstängning.

Talar för spelet:

  • Pressen ligger på PSG i kvällens möte då de måste in med minst två mål för att avancera. Real Madrid kan spela mer avslappnat och kan utnyttja hemmalagets misstag.
  • Real Madrid har haft en del skadebekymmer den senaste tiden men nu är både Modric och Kroos tillbaka i full träning och redo för dagens match. Något som givetvis är positivt för spanjorerna.
  • PSG får klara sig utan Neymar i dagens returmöte och det är ett gigantiskt avbräck. Han kan bryta mönstret och göra det oväntade som krävs i den här typen av matcher. Sammanlagt 25 mål och 17 assist i ligan plus CL säger det mesta om hans betydelse.

Talar emot spelet:

  • Real Madrid har inte alls imponerat i det defensiva spelet på bortaplan den senaste tiden. Åtta insläppta mål på de fem senaste ligamatcherna är inte bra. Nu är motståndet dessutom tuffare.
  • Spanjorerna har 3-1 att gå på från det första mötet och behöver därför inte jaga någon seger. De är vidare på ett oavgjort resultat och dessutom har de råd att förlora med en boll.

Med förutsättningarna så köper jag att PSG är favoriter i dagens möte men det känns helt klart som de blivit för stora favoriter. Utan Neymar är de kraftigt försvagade och dessutom kan de tvingas spela på chans idag och blotta sig defensivt. Vi spelar Real Madrid till 2,85 hos Unibet och hämtar tillbaka insatsen vid ett oavgjort resultat.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback